Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΗΑΤΤΑ: Ο τουρισμός χρειάζεται και την Ολυμπιακή και την Aegean
Δεξίωση για τις Αεροπορικές Εταιρίες

ΗΑΤΤΑ: Ο τουρισμός χρειάζεται και την Ολυμπιακή και την Aegean

Σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα και με μεγάλη προσέλευση πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη στα γραφεία του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ), η ετήσια καθιερωμένη δεξίωση που παραθέτει το Διοικητικό Συμβούλιο και η Επιτροπή Αεροπορικών Θεμάτων του Συνδέσμου, για τις Αεροπορικές Εταιρίες…

Σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα και με μεγάλη προσέλευση πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη στα γραφεία του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ), η ετήσια καθιερωμένη δεξίωση που παραθέτει<...>το Διοικητικό Συμβούλιο και η Επιτροπή Αεροπορικών Θεμάτων του Συνδέσμου, για τις Αεροπορικές Εταιρίες. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολλά στελέχη αεροπορικών εταιριών, εκπρόσωποι εταιριών διανομής (CRS), εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων, καθώς και πολλοί δημοσιογράφοι του τουριστικού τύπου.

Με εγκάρδιο και θερμό χαιρετισμό υποδέχθηκε τους καλεσμένους ο Πρόεδρος του HATTA κ. Γιάννης Ευαγγέλου, ο οποίος μεταξύ άλλων επισήμανε ότι ανεξάρτητα από τις όποιες διαφορές υπάρχουν για τους όρους συνεργασίας των Τουριστικών Γραφείων και των Αεροπορικών Εταιριών και τους τρόπους διάθεσης των αεροπορικών εισιτηρίων – εκ των πραγμάτων- η μεταξύ τους σχέση είναι άρρηκτη και επιβεβλημένη και με αυτή την λογική θα πρέπει να δομηθούν οι σχέσεις τους στο μέλλον.

Επιπλέον αναφερόμενος στα θέματα που απασχολούν το κλάδο των αερομεταφορών στη χώρα μας τον τελευταίο καιρό επεσήμανε την ανάγκη να συμβάλουμε όλοι στην επίτευξη μιας βιώσιμης λύσης στο θέμα της Ολυμπιακής ως προϋπόθεση για την επίτευξη του στόχου της αυτοδιαχείρισης του τουριστικού προϊόντος της χώρας.

Όπως εξήγησε, η συνέχιση του έργου της Ολυμπιακής παράλληλα με το σημαντικό έργο που έχει προσφέρει και συνεχίζει να προσφέρει η Aegean μέσα σε ένα σύγχρονο οικονομικό περιβάλλον που θα διασφαλίζει όρους υγιούς ανταγωνισμού αποτελούν απαραίτητες προϋποθέσεις για την μελλοντική ανάπτυξη και των δύο εταιρειών και την εδραίωση ενός ισχυρού και ανταγωνιστικού Ελληνικού κλάδου αερομεταφορών, ο οποίος έχει χώρο και έργο και για άλλες εταιρίες που εμπλουτίζουν την προσφορά υπηρεσιών αερομεταφοράς από και προς τη χώρα μας.

Όπως χαρακτηριστικά είπε με νόημα στις συζητήσεις που ακολούθησαν «αν οι Ρώσοι και οι Αμερικάνοι δεν ανταγωνίζονταν μεταξύ τους για την κατάκτηση του διαστήματος, κανείς άνθρωπος δεν θα είχε πατήσει ποτέ πόδι στη σελήνη, ο ανταγωνισμός είναι τροφή για την ανάπτυξη των εταιριών και η έλλειψη του η αιτία που οδηγεί στον γιγαντισμό και την παρακμή τους. Τις χρειαζόμαστε και τις δύο – κι ακόμη περισσότερες – και χρειάζονται η μία την άλλη».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία της Amadeus, την οποία εκπροσώπησαν η κα Εύα Καραμάνου, Γενική Διευθύντρια και η κα Βίκυ Μπαρδάκου, Επικεφαλής Marketing της εταιρίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024