Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗμερίδα συνεργασίας για τον τουρισμό στην Κέρκυρα

Ημερίδα συνεργασίας για τον τουρισμό στην Κέρκυρα

Στο πλαίσιο του έργου «Ανάπτυξη της στρατηγικής Marketing και του συστήματος ταυτότητος (Branting) του Ελληνικού Τουρισμού» του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα ημερίδα συνεργασίαςστην Κέρκυρα, με παρόντες εκπροσώπους […]

Στο πλαίσιο του έργου «Ανάπτυξη της στρατηγικής Marketing και του συστήματος ταυτότητος (Branting) του Ελληνικού Τουρισμού» του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα ημερίδα συνεργασίας<...>στην Κέρκυρα, με παρόντες εκπροσώπους του στρατηγικού συμβούλου της κοινοπραξίας των τριών Εταιριών PRC, THR και MRB, προκειμένου να καταγράψουν – αναλύσουν και τα στοιχεία, που διαμορφώνουν το τουριστικό προϊόν των Ιονίων Νήσων, αλλά και βεβαίως φορείς της ΠΙΝ.

Ο Νομάρχης Λευκάδας, κ. Κώστας Αραβανής, κατά την τοποθέτησή του μεταξύ άλλων τόνισε «….Για την ενίσχυση της διεθνούς ανταγωνιστικότητας, χρειάζεται η χώρα, η περιφέρεια και ο κάθε Νομός να προσδιορίσουν την ακριβή ανταγωνιστική τους θέση μέσα στη διεθνή τουριστική αγορά, με βάση τα αδύνατα και δυνατά σημεία που διαθέτουν, να μελετήσουν τους κινδύνους και τις ευκαιρίες που προσφέρονται με βάση τις νέες συνθήκες και τάσεις που επικρατούν στη διεθνή τουριστική αγορά και να εφαρμόσουν πολιτικές δράσεις τόσο στο εξωτερικό (διεθνή αγορά) όσο και στο εσωτερικό (εμπλουτισμός και ποιοτική βελτίωση του τουριστικού προϊόντος, λειτουργική διασύνδεση με τους υπολοίπους τομείς της οικονομίας, συμπληρωματικότητα και συνέργια δράσεων). …O τουρισμός μας θα αντέξει και θα αναβαθμιστεί μόνο όταν υπάρξει σχεδιασμός ολοκληρωμένης και συγκεκριμένης αναπτυξιακής πολιτικής, ικανής να επιφέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα και αυτό προσβλέπουμε από το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης. Θεωρούμε ότι με τη σημερινή μας συνάντηση γίνεται ένα ιδιαίτερα σημαντικό και απολύτως απαραίτητο βήμα για την περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη στην περιφέρειά μας γενικότερα και στο Νομό μας ειδικότερα …».

Από το Νομό Λευκάδας το παρόν έδωσαν επίσης ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας, κ. Γερ. Γεωργάκης, ο Νομαρχιακός Σύμβουλος και Πρόεδρος της ΄Ενωσης Ξενοδόχων, κ. Ιωάννης Καρτάνος, η Νομαρχιακή Σύμβουλος και εκπρόσωπος της Ν.Α. στην ΕΤΙΝ, κυρία Φρόσω Κοντογιώργη και η Διευθύντρια Διεύθυνσης Ανάπτυξης Ν.Α. Λευκάδας, κυρία Ευαγγελία Σταύρακα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024