Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΚΚΕ: Ψεύτικο το δίλημμα της Κυβέρνησης της Ν.Δ.
Κλείσιμο ή ιδιωτικοποίηση της Ολυμπιακής

ΚΚΕ: Ψεύτικο το δίλημμα της Κυβέρνησης της Ν.Δ.

“Ψεύτικο” χαρακτηρίζει σε ανακοίνωση του το ΚΚΕ το δίλημμα της Κυβέρνησης της Ν.Δ. για κλείσιμο ή ιδιωτικοποίηση της Ολυμπιακής, υποστηρίζοντας πως “το καθεστώς της απελευθέρωσης των αερομεταφορών και της στήριξης των ιδιωτικών εταιριών, που διαμόρφωσε η Ε.Ε. το ψήφισαν και το στήριξαν οι κυβερνήσεις και της Ν.Δ. και του ΠΑ.ΣΟ.Κ”…

“Ψεύτικο” χαρακτηρίζει σε ανακοίνωση του το ΚΚΕ το δίλημμα της Κυβέρνησης της Ν.Δ. για κλείσιμο ή ιδιωτικοποίηση της Ολυμπιακής, υποστηρίζοντας πως “το καθεστώς της απελευθέρωσης των αερομεταφορών και της στήριξης<...>των ιδιωτικών εταιριών, που διαμόρφωσε η Ε.Ε. το ψήφισαν και το στήριξαν οι κυβερνήσεις και της Ν.Δ. και του ΠΑ.ΣΟ.Κ”. “Είναι μια επιλογή” προσθέτει “που προωθεί και εξασφαλίζει τα συμφέροντα του κεφαλαίου, δεν αποτελεί μονόδρομο και για τους εργαζόμενους στην Ολυμπιακή και γενικότερα”.

Για αυτό, το ΚΚΕ θεωρεί πως απαιτείται πανεργατική παλλαϊκή συσπείρωση και δράση στη γραμμή της ανυπακοής συνολικά στον «ευρωμονόδρομο», για να μην περάσουν τα νέα αντιλαϊκά μέτρα, για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής”.

“Ο λαός” καταλήγει η ανακοίνωση του ΚΚΕ “έχει ανάγκη από τη δημιουργία ενός αποκλειστικά δημόσιου, ενιαίου φορέα αερομεταφορών, που με φτηνό εισιτήριο θα εξασφαλίζει με ασφάλεια τις σύγχρονες ανάγκες”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024