Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΜετά το Πάσχα η απογραφή δικαιούχων για κρουαζιέρες του ΟΕΕ
Υπουργείο Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας

Μετά το Πάσχα η απογραφή δικαιούχων για κρουαζιέρες του ΟΕΕ

Το πρόγραμμα απογραφής των 10.000 δικαιούχων του Οργανισμού Εργατικής Εστίας, που θα λάβουν μέρος στις φετινές κρουαζιέρες ανακοίνωσε η Υφυπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κα Σοφία Καλαντζάκου στην επίσκεψη, που πραγματοποίησε την Κυριακή 20 Απριλίου…

Το πρόγραμμα απογραφής των 10.000 δικαιούχων του Οργανισμού Εργατικής Εστίας, που θα λάβουν μέρος στις φετινές κρουαζιέρες ανακοίνωσε η Υφυπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κα Σοφία Καλαντζάκου στην επίσκεψη, που πραγματοποίησε<...>την Κυριακή 20 Απριλίου στο περίπτερο του Ο.Ε.Ε. στην 13η έκθεση «Τουριστικό Πανόραμα». Όπως δήλωσε η κα Υφυπουργός, η απογραφή των δικαιούχων θα ξεκινήσει αμέσως μετά το Πάσχα, ενώ αναφερόμενη στο κοινωνικό έργο του Ο.Ε.Ε. επεσήμανε ότι ο Οργανισμός υλοποιεί φέτος ένα από τα μεγαλύτερα κοινωνικά προγράμματα στην Ε.Ε., από το οποίο θα ωφεληθούν 600.000 δικαιούχοι, που θα κάνουν διακοπές και 100.000, που θα λάβουν μέρος στις εκδρομές και τις κρουαζιέρες.

Η κα Καλαντζάκου επισκέφθηκε στη συνέχεια το περίπτερο της Νομαρχίας Μεσσηνίας, από όπου και δήλωσε «Επισκέπτομαι σχεδόν κάθε χρόνο την Έκθεση Τουριστικό Πανόραμα γιατί πιστεύω ότι ο τουρισμός είναι βασικός παράγοντας για την ανάπτυξη της χώρας. Η τουριστική ανάπτυξη της Μεσσηνίας αποτελεί για μας το μέλλον και δουλεύουμε για την ανάπτυξη αυτή σε πολλαπλά επίπεδα. Με την ολοκλήρωση των υποδομών στο επόμενο διάστημα η Μεσσηνία θα αλλάξει πρόσωπο και οι προοπτικές για τους πολίτες είναι πολύ αισιόδοξες».

Επίσης, η Υφυπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας επισκέφθηκε τα περίπτερα των Νομαρχιών Αρκαδίας, Ηλείας, Λακωνίας όπου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για την πορεία της τουριστικής ανάπτυξης των τριών αυτών Νομών της Πελοποννήσου, καθώς και τα περίπτερα των Νομών Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας και Σερρών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024