Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΟ πρωθυπουργός ξέχασε τον τουρισμό στη μακροσκελέστατη ομιλία του στη ΔΕΘ
Δήλωση της Ολγας Κεφαλογιάννη

Ο πρωθυπουργός ξέχασε τον τουρισμό στη μακροσκελέστατη ομιλία του στη ΔΕΘ

Η υπεύθυνη του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Τουριστικής Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ρεθύμνου, κα Όλγα Κεφαλογιάννη, έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Η παρουσία του Α. Σαμαρά στη ΔΕΘ, προκάλεσε αισιοδοξία και […]

Η υπεύθυνη του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Τουριστικής Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ρεθύμνου, κα Όλγα Κεφαλογιάννη, έκανε την ακόλουθη<...> δήλωση:

“Η παρουσία του Α. Σαμαρά στη ΔΕΘ, προκάλεσε αισιοδοξία και σιγουριά, ότι υπάρχουν ακόμα ελπίδες ανάκαμψης για τον τόπο. Ότι υπάρχουν λύσεις, που δε `στραγγαλίζουν` νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Δεν υποβάλλουν τους πολίτες σε δυσβάσταχτες θυσίες. Δεν εκχωρούν την οικονομική πολιτική της χώρας σε τρίτους.

Στην ομιλία του, ο πρόεδρος της Ν.Δ. μίλησε και για τα προβλήματα του ελληνικού τουρισμού. Την πλήρη απουσία στρατηγικού σχεδίου για την τουριστική ανάπτυξη. Την πτώση της ανταγωνιστικότητας. Τις αναγκαίες διαρθρωτικές αλλαγές, που αναβάλλονται επ`άπειρον. Τα τεράστια θεσμικά ελλείμματα, που ακολούθησαν τη διάλυση του Υπουργείου Τουρισμού.

Η Κυβέρνηση αντίθετα, προσποιείται ότι ο ελληνικός τουρισμός δεν έχει προβλήματα. Γι`αυτό τον άφησε `έξω` από τις αλλαγές του πρόσφατου ανασχηματισμού. Γι`αυτό, στη μακροσκελέστατη ομιλία του στη ΔΕΘ, ο πρωθυπουργός `ξέχασε` τον τουρισμό.

Όμως, τα προβλήματα είναι υπαρκτά και οφείλουμε να τα αναδεικνύουμε σε κάθε ευκαιρία.

Αυτό ακριβώς κάνουμε. Δεν ωραιοποιούμε τα πράγματα. Δεν προσποιούμαστε, ότι όλα πάνε καλά.

Αυτός είναι ο δρόμος που έχει πάρει η Κυβέρνηση, αρνούμενη να πάρει στα σοβαρά τις ευθύνες απέναντι στον Ελληνικό Τουρισμό. Σε αυτό το δρόμο ξεκίνησε και θα συνεχίσει να πορεύεται μόνη.

Η Νέα Δημοκρατία έχει και σχέδιο και λύσεις για τα προβλήματα του ελληνικού τουρισμού”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024