Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΟι 50 μεγαλύτεροι Tour Operators της Αν. Ευρώπης βραβεύτηκαν από τη Grecotel στην Κέρκυρα
Grecotel Corfu Imperial

Οι 50 μεγαλύτεροι Tour Operators της Αν. Ευρώπης βραβεύτηκαν από τη Grecotel στην Κέρκυρα

Στο καταπράσινο νησί της Κέρκυρας και στο Grecotel Corfu Imperial φιλοξενήθηκαν το τριήμερο 16 με 19 Οκτωβρίου 2008 οι ιδιοκτήτες και οι πρόεδροι των μεγαλύτερων τουριστικών οργανισμών των χωρών Ρωσίας, […]

Στο καταπράσινο νησί της Κέρκυρας και στο Grecotel Corfu Imperial φιλοξενήθηκαν το τριήμερο 16 με 19 Οκτωβρίου 2008 οι ιδιοκτήτες και οι πρόεδροι των<...> μεγαλύτερων τουριστικών οργανισμών των χωρών Ρωσίας, Ουκρανίας, Λετονίας, Μολδαβίας και Καζακστάν. Οι υψηλοί προσκεκλημένοι της Grecotel συμμετείχαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην απονομή των τουριστικών βραβείων “Grecotel Travel Awards”.

Τα βραβεία “Grecotel Travel Awards”, που φιλοξενήθηκαν για πρώτη φορά το 2007 στην Κρήτη, επιβραβεύουν τους συνεργάτες με τις υψηλότερες πωλήσεις και την μεγαλύτερη ανάπτυξη στον τομέα των διακοπών πολυτελείας καθώς και την καλύτερη προώθηση των 19 Ελληνικών προορισμών στους οποίους βρίσκονται τα 36 ξενοδοχεία του Ομίλου Ν.Δασκαλαντωνάκη-Grecotel. Τους καλεσμένους υποδέχθηκε ο κ. Νίκος Δασκαλαντωνάκης, διευθύνων σύμβουλος της Grecotel και πρόεδρος του Ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη, ο οποίος είναι επίσης και επίτιμος Πρόξενος της Ρωσικής Ένωσης στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Η φαντασμαγορική βραδιά απονομής των βραβείων έλαβε χώρα στο παραδοσιακό χωριό Δανήλια, ιδιοκτησία της οικογένειας Ν. Δασκαλαντωνάκη. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και χαιρέτησαν o Πρέσβης της Ουκρανίας Βαλέριος Τσιμπούχ, ο πρόεδρος του ΕΟΤ, κ. Αθανάσιος Οικονόμου, ο γενικός γραμματέας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, κ. Σωτήρης Βόσδου, ο νομάρχης Ιονίων Νήσων κ. Στέφανος Πουλημένος, ο αντιδήμαρχος Κερκυραίων, κ. Σπύρος Ζουμπουλίδης, ο δήμαρχος Φαιάκων, κ. Μιχάλης Κάρρας και ο δήμαρχος Θυναλίων, κ. Σπύρος Βάρελης. Πάνω από 170 προσκεκλημένοι παρακολούθησαν την τελετή απονομής, της οποίας οικοδεσπότης ήταν ο διάσημος Ρώσος παρουσιαστής και τραγουδιστής Alexandr Belov. Ενθουσιώδης και εντυπωσιακή ήταν η παρουσία και η προσφορά στην εκδήλωση των τοπικών συλλόγων, χορευτικών συγκροτημάτων και των φιλαρμονικών του νησιού.

Ο τριήμερος εορτασμός περιελάμβανε επίσημο θεματικό δείπνο στο Αχίλλειο, καλωσόρισμα από το δήμαρχο Κερκυραίων, κ. Σωτήρη Μικάλεφ, καθώς και ιδιωτικό προσκύνημα στην Ιερά Μητρόπολη της Κέρκυρας, με τη συμβολή του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Νεκτάριου. Οι καλεσμένοι διέμειναν στις πολυτελείς βίλλες και σουίτες, πάνω στην ιδιωτική χερσόνησο του ξενοδοχείου, χαλάρωσαν στο spa και δοκίμασαν ειδικά σχεδιασμένα μενού από τους βραβευμένους Executive Chefs στα πολυτελή εστιατόρια. Ιδιαίτερη ξενάγηση οργανώθηκε γι`αυτούς στην παλιά πόλη της Κέρκυρας, διατηρητέο μνημείο της UNESCO, στο παλιό Φρούριο, στα καντούνια και το Ανακτορο Αγ. Μιχαήλ και Γεωργίου (Μουσείο Ασιατικής Τέχνης). Τους δόθηκε επίσης η δυνατότητα να απολαύσουν τη θέα του νησιού από ψηλά, με την προσφορά ιδιωτικού flight – seeing των υδροπλάνων της AirSea Lines.

Με την καθιέρωση των βραβείων “Grecotel Travel Awards”, ο Όμιλος Ν.Δασκαλαντωνάκη- Grecotel, η μεγαλύτερη ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Ελλάδα, στοχεύει στη σύσφιξη των δεσμών με τις ανερχόμενες τουριστικές αγορές της Ανατολικής Ευρώπης, συμβάλλοντας στην περαιτέρω ενίσχυση του ελληνικού τουρισμού. Η αλυσίδα διατηρεί αντιπροσώπους και γραφεία στη Μόσχα ήδη από το 2002 και στο Κίεβο από το 2005. Ενδεικτικά, όπως ανέφερε κατά την τελετή βράβευσης ο γενικός διευθυντής της Grecotel, κ. Γιώργος Καράτζιας, τα ποσοστά αύξησης των αφίξεων της αλυσίδας για το 2008 ξεπέρασαν το 18% για τη Ρωσία και το 47% για την Ουκρανία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024