Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυναντήσεις Καραμανλή με Μεϊμαράκη και Πολύδωρα για την τρομοκρατία

Συναντήσεις Καραμανλή με Μεϊμαράκη και Πολύδωρα για την τρομοκρατία

Συναντήσεις με τους υπουργούς Εθνικής `Αμυνας, κ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη και Δημόσιας Τάξης, κ. Βύρωνα Πολύδωρα πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής ο Πρωθυπουργός της χώρας, κ. Κώστας Καραμανλής, με θέματασυζήτησης την […]

Συναντήσεις με τους υπουργούς Εθνικής `Αμυνας, κ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη και Δημόσιας Τάξης, κ. Βύρωνα Πολύδωρα πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής ο Πρωθυπουργός της χώρας, κ. Κώστας Καραμανλής, με θέματα<...>συζήτησης την τρομοκρατία, την εγκληματικότητα, αλλά και τους φυγόστρατους.

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό για την πορεία των ερευνών σχετικά με την επίθεση στην αμερικανική πρεσβεία της Αθήνας, τονίζοντας πως “αυτή τη στιγμή σημασία έχει η ανάληψη ευθύνης. Όσον αφορά στο θέμα των καμερών, που τόση συζήτηση έχει γίνει τελευταία για τα δικαιώματα των πολιτών, ο υπουργός Εθνικής `Αμυνας τάχθηκε υπέρ της χρησιμοποίησης τους για λόγους ασφαλείας.

“Οι έρευνες για την επίθεση στην αμερικανική πρεσβεία περιστρέφονται γύρω από τέσσερα πεδία: πρώτον οι μάρτυρες, δεύτερον τα βίντεο, τρίτον το ευρηματικό πεδίο και το “δρομολόγιο” της ρουκέτας και τέταρτον τα οχήματα” ανέφερε σε δηλώσεις μετά το πέρας της συνάντησης με τον Πρωθυπουργό ο κ. Πολύδωρας.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024