Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνάντηση Κεφαλογιάννη με τον Τούρκο ομόλογο του

Συνάντηση Κεφαλογιάννη με τον Τούρκο ομόλογο του

Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων επαφών του κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Ναυτιλιακής Εκθέσεως των Ποσειδωνίων, ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης είχε χθες συνάντηση με τον Τούρκο Υπουργό Μεταφορών […]

Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων επαφών του κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Ναυτιλιακής Εκθέσεως των Ποσειδωνίων, ο υπουργός<...> Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης είχε χθες συνάντηση με τον Τούρκο Υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Binali Yildirim.

Oι δύο υπουργοί αντάλλαξαν απόψεις για την περαιτέρω προώθηση της συνεργασίας των δύο χωρών, σε θέματα ναυτιλίας που σχετίζονται με όλους τους επιμέρους τομείς της Ναυτιλιακής Βιομηχανίας. Στη συνέχεια πραγματοποίησαν κοινή επίσκεψη στο χώρο της έκθεσης των Ποσειδωνίων και επισκέφθηκαν για δύο περίπου ώρες το σύνολο των περιπτέρων των εκθετών από όλες τις χώρες.

Οι δύο υπουργοί έτυχαν ιδιαίτερα θερμής υποδοχής από τους επικεφαλείς και τους παρευρισκόμενους των Τουρκικών και Ελληνικών περιπτέρων και εξέφρασαν την ικανοποίησή τους στους οργανωτές για την άρτια και επιτυχημένη διοργάνωση της έκθεσης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024