Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνάντηση προεδρείου της ΕΞΑ με τον Γενικό Διευθυντή της ΓΑΔΑ

Συνάντηση προεδρείου της ΕΞΑ με τον Γενικό Διευθυντή της ΓΑΔΑ

Σε συνέχεια έντονων παραπόνων από ξενοδοχεία – μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων Αττικής, που δραστηριοποιούνται κυρίως στο κέντρο της Αθήνας,το προεδρείο της ΕΞΑ πραγματοποίησε πρόσφατα συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή της […]

Σε συνέχεια έντονων παραπόνων από ξενοδοχεία – μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων Αττικής, που δραστηριοποιούνται κυρίως στο κέντρο της Αθήνας,<...>το προεδρείο της ΕΞΑ πραγματοποίησε πρόσφατα συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, Υποστράτηγο κ. Δημ. Τσατούρα, με σκοπό να του εκθέσει τα σοβαρά προβλήματα ου ταλανίζουν την ομαλή λειτουργία των ξενοδοχείων της περιοχής και που δυστυχώς χρονίζουν.

Το κύριο μέλημα της Ένωσης είναι η διασφάλιση της αστυνόμευσης και ευταξίας της πόλης, ώστε οι τουρίστες να αισθάνονται ασφαλείς και να μην γίνονται μάρτυρες αρνητικών περιστατικών, που δυσφημούν την τουριστική εικόνα της πόλης.

Ο κ. Γενικός, από την πλευρά του, διαβεβαίωσε το Προεδρείο της Ένωσης ότι οι περιοχές τουριστικού ενδιαφέροντος θα ενισχυθούν με περιπολίες, ώστε να περιοριστεί η οποιαδήποτε μορφής εγκληματικότητα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024