Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνάντηση Σπηλιωτόπουλου με εκπροσώπους της Συντονιστικής Επιτροπής Θηρέων
Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης

Συνάντηση Σπηλιωτόπουλου με εκπροσώπους της Συντονιστικής Επιτροπής Θηρέων

Ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. `Αρης Σπηλιωτόπουλος, στο πλαίσιο της εκδήλωσης για τη βράβευση πολιτών της Σαντορίνης για τη συνεισφορά τους στη διάσωση και φιλοξενία των επιβαινόντων στο κρουαζιερόπλοιο «Sea Diamond», συναντήθηκε την Μεγάλη Τρίτη με εκπροσώπους της Συντονιστικής Επιτροπής Θηρέων…

Ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. `Αρης Σπηλιωτόπουλος, στο πλαίσιο της εκδήλωσης για τη βράβευση πολιτών της Σαντορίνης για τη συνεισφορά τους στη διάσωση και φιλοξενία των επιβαινόντων στο κρουαζιερόπλοιο «Sea Diamond», συναντήθηκε<...>την Μεγάλη Τρίτη με εκπροσώπους της Συντονιστικής Επιτροπής Θηρέων, τα μέλη της οποίας αιτούνται προς την Πολιτεία να προχωρήσει στην ανέλκυση του βυθισμένου πλοίου από τη θάλασσα της Καλντέρας.

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος, αφού άκουσε προσεκτικά τα επιχειρήματα των μελών της Συντονιστικής Επιτροπής Θηρέων, υπογράμμισε ότι θα σταθεί συμπαραστάτης στις όποιες προσπάθειες αποβούν προς όφελος της τουριστικής ανάπτυξης και της προστασίας του περιβάλλοντος και του φυσικού κάλλους της Σαντορίνης, επισημαίνοντας παράλληλα την ανάγκη, στην τρέχουσα χρονική συγκυρία, να περιφρουρηθεί η εικόνα της Θήρας.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα, τα μέλη της Συντονιστικης Επιτροπής Θηρέων είχαν επιδόσει προς τον Υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης, ψήφισμα διαμαρτυρίας με τα αιτήματά τους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024