Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήAnantara Santorini Abu Dhabi Retreat: Μια δεύτερη, ultra-luxury “Σαντορίνη” στα Εμιράτα
Ξενοδοχεία

Anantara Santorini Abu Dhabi Retreat: Μια δεύτερη, ultra-luxury “Σαντορίνη” στα Εμιράτα

Anantara-Sangtorini

Το resort βρίσκεται 25 λεπτά από το Al Maktoum International Airport του Άμπου Ντάμπι.

Φέρνοντας το Αιγαίο στις ακτές των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, το Anantara Santorini Abu Dhabi Retreat ξεκίνησε στα τέλη Φεβρουαρίου τη λειτουργία του. Βρίσκεται στην ακτή, περίπου στα μισά του δρόμου μεταξύ του Άμπου Ντάμπι και του Ντουμπάι, είναι adult-only και προσφέρει 22 πολυτελή δωμάτια και σουίτες (με τα ονόματα των χωριών της Σαντορίνης, Φηρά, Οία και Περίσσα), εμπνευσμένο από το ομώνυμο ελληνικό νησί.

Anantara Santorini

Η αρχιτεκτονική του νέου θέρετρου αντικατοπτρίζει τη διαχρονικότητα της Σαντορίνης, με τα χαμηλά λευκά σπίτια να συνδυάζονται με την παραλία. Το Anantara Santorini Abu Dhabi Retreat  προσφέρει μια επιμελημένη εμπειρία για ομάδες ατόμων, εταιρικές εκδηλώσεις και δεξιώσεις, που συνδυάζει ιδιωτικότητα, σύγχρονες ανέσεις και της φιλοξενία της Anantara και που συμπληρώνεται από 24ωρη υπηρεσία μπάτλερ. Υπάρχει ακόμη και η δυνατότητα ημερήσιου πακέτου (χρήση πισίνας και παραλίας, θεραπεία σπα ή γεύματος).

Anantara Santorini

Το Lobby Lounge

Απολαυστικές γαστρονομικές εμπειρίες είναι διαθέσιμες στα δύο επώνυμα εστιατόρια του Anantara Santorini. Το “Oia Oasis” αποτελεί γιορτή της αραβικής κουζίνας. Σε έναν εκλεπτυσμένο και άνετο χώρο, με θέα στη θάλασσα, το “Thalassa” φέρνει τους επισκέπτες στην ομορφιά και τη χαρούμενη φιλοξενία της Μεσογείου, με κλασικά πιάτα από την Ελλάδα και όχι μόνο.

Πέρα από τα εστιατόρια, οι επισκέπτες του Anantara Santorini καλούνται να απολαύσουν ιδιαίτερες στιγμές σε ιδιωτικές και προσωπικά επιμελημένες εκδηλώσεις του “Dining by Design” με μια επιλογή από εντυπωσιακές τοποθεσίες ή να απολαύσουν φαγητά που παραδίδονται απευθείας στην πόρτα τους με 24ωρη γκουρμέ δείπνου στο δωμάτιο.

Anantara Santorini

Στο Anantara Spa προσφέρονται παραδοσιακές τελετουργίες και θεραπείες αιχμής, μαζί με μια μικρή πισίνα, μια σάουνα με αλάτι Ιμαλαΐων, ένα μαροκινό χαμάμ και μια μπανιέρα-υδρομασάζ σχεδιασμένα για απόλυτη χαλάρωση.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024