Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΒραβεία Ξενοδοχειακής Επιχειρηματικότητας του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας-Θράκης
Εκδήλωση στο ξενοδοχείο Capsis, στη Θεσσαλονίκη

Βραβεία Ξενοδοχειακής Επιχειρηματικότητας του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας-Θράκης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση απονομής βραβείων ξενοδοχειακής επιχειρηματικότητας και η 14η συνεστίαση του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας-Θράκης στο ξενοδοχείο Capsis, στη Θεσσαλονίκη. Ήταν μια βραδιά αφιερωμένη στους ξενοδοχοεπιχειρηματίες, […]

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση απονομής βραβείων ξενοδοχειακής επιχειρηματικότητας<...> και η 14η συνεστίαση του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας-Θράκης στο ξενοδοχείο Capsis, στη Θεσσαλονίκη. Ήταν μια βραδιά αφιερωμένη στους ξενοδοχοεπιχειρηματίες, διευθυντές ξενοδοχείων και σε όλο τον ελληνικό κόσμο του τουρισμού.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης εκφωνήθηκαν χαιρετισμοί από τους κ.κ.:
1. Παναγιώτη Νικολαΐδη, πρόεδρο του συλλόγου, ο οποίος ανέφερε: “O τουρισμός και η ανάπτυξή του είναι υπόθεση κοινή για εμάς που βρισκόμαστε σήμερα εδώ. Ο τομέας της φιλοξενίας ταυτίζεται απόλυτα με την εικόνα της χώρας μας, η οποία ταξιδεύει στο εξωτερικό μέσω και της ξενοδοχειακής δραστηριότητας. Θέλουμε επίσης να πιστεύουμε ότι η παγκόσμια οικονομική ύφεση δεν θα επηρεάσει σημαντικά τον ελληνικό τουρισμό για το 2009”.
2. Κωνσταντίνο Γκιουλέκα, βουλευτή ΝΔ στήν Α΄ Θεσσαλονίκης, ο οποίος ευχαρίστησε το Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας-Θράκης για την πρόσκληση που του απεύθυνε να παρευρεθεί στην εκδήλωση και συνέχισε λέγοντας ότι όλοι οι Έλληνες αντιλαμβάνονται πως ο τουρισμός αποτελεί μια από τις σημαντικότερες δραστηριότητες στην χώρα μας και εντάσσεται στους πλέον δυναμικούς τομείς της ελληνικής οικονομίας. Το όραμα της κυβέρνησης θέλει την ανάπτυξη, τις επενδύσεις, τη δημιουργία θέσεων εργασίας και εισοδήματος για όλους τους πολίτες. “Ο τουρισμός είναι εθνική μας υπόθεση, είναι η ταυτότητα μας. Θα ήθελα να σας συγχαρώ για τις πρωτοβουλίες του συλλόγου σας για την αναβάθμιση του ελληνικού ξενοδοχειακού προϊόντος και εύχομαι καλή επιτυχία στην εκδήλωσή σας”, κατέληξε.
3. Θωμά Γκουντάντση, τέως διευθυντή του ΕΟΤ Κεντρικής Μακεδονίας, ο οποίος τιμήθηκε με το βραβείο ποιοτική προσφοράς υπηρεσιών από τον Σύλλογό μας διότι μέσα από την 35η υπηρεσία του στον ΕΟΤ, προσπάθησε να αναβαθμίσει το τουριστικό προϊόν στην περιοχή του και στάθηκε αρωγός σε όλους τους τουριστικούς επιχειρηματίες. Ο κ. Γκουτάντσης είπε ότι ο τουρισμός διαφοροποιείται και εκδηλώνονται νέες τάσεις ζήτησης που διαμορφώνουν νέες καταναλωτικές συμπεριφορές και σχηματίζουν καινούριες πελατειακές ομάδες. “Αυτό σημαίνει ότι η ποιότητα στον τουρισμό πρέπει να αποτελεί και αποτελεί τη βασική μας προτεραιότητα. Και στο κομμάτι αυτό της ποιότητας ο ξενοδοχειακός κόσμος δίνει ήδη πολλά, αλλά έχει ακόμα περισσότερα να δώσει”.
4. Βασίλειο Λάμπρου, επιχειρηματία των ξενοδοχείων Mediterranean Πιερίας (Ξενοδοχεία του Ομίλου Mediterranean Village, Mediterranean resort, Mediterranean Princes, Mediterranean Olympus και συγκρότημα πολυχώρου) ο οποίος τιμήθηκε από το Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας Θράκης με το βραβείο τιμητική πλακέτα επιχειρηματικότητας για την κατασκευή και λειτουργία των παραπάνω αναφερομένων ποιοτικών ξενοδοχείων 800 κλινών συνολικά,προσφέροντας θέσεις εργασίας στην περιοχή και τα οποία αναβάθμισαν ποιοτικά το ξενοδοχειακό δυναμικό στην παραλία Κατερίνης, το Λιτόχωρο και, γενικότερα, στην Πιερία. “Η ποιότητα στον τουρισμό πρέπει να αποτελεί και αποτελεί την βασική μου προτεραιότητα και για το λόγο αυτό εκτός από την οικονομική επένδυση πού ανήλθε στο ποσό τον 30.000.000 εκατομμυρίων ευρώ, θα επενδύσω στην γνώση στις νέες τεχνολογίες, στην καινοτομία, αλλά και στη βελτίωση της μελλοντικής βάσης του ανθρώπινου ξενοδοχειακού δυναμικού και με τη συνεργασία του συλλόγου σας”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024