Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΠερισσότερα από 200 στελέχη που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού και των ταξιδίων στη βόρεια

Περισσότερα από 200 στελέχη που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού και των ταξιδίων στη βόρεια

Περισσότερα από 200 στελέχη που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού και των ταξιδίων στη βόρεια Ελλάδα ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της British Airways και έδωσαν το “παρών” στο bar-restaurant “Ρέμβη”, στην […]

Περισσότερα από 200 στελέχη που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού και των ταξιδίων στη βόρεια Ελλάδα ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της British Airways και έδωσαν το “παρών” στο bar-restaurant “Ρέμβη”, στην Καλαμαριά. Παρόντες στην εκδήλωση από πλευράς British Airways ήταν η κα Φρέντυ Στίερ, διευθύντρια Ελλάδας, ο κ. Γιάννης Πανταζόπουλος, Sales Manager και η κα Τίνα Καλαμάρα, Account Manager. Η εκδήλωσε έδωσε την ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων και διερεύνηση τρόπων προσφορότερης συνεργασίας, ενώ η βραδιά επεφύλαξε πολλά δώρα και εκπλήξεις στους παρισταμένους. Η κα Στίερ δήλωσε σχετικά: “Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες έχουν καθοριστική συμβολή στην επιτυχημένη παρουσία της British Airways στη Θεσσαλονίκη. Η British Airways συνδέει 5 φορές την εβδομάδα τη Θεσσαλονίκη με το Λονδίνο και παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στο επιβατικό κοινό της συμπρωτεύουσας και της Βόρειας Ελλάδας γενικότερα. Παράλληλα, εγκαινιάστηκε πρόσφατα η σύνδεση Θεσσαλονίκης – Νέας Υόρκης μέσω Gatwick, η οποία θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη στο κοινό της Β. Ελλάδος και κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους. Η Νέα Υόρκη είναι ένας ξεχωριστός προορισμός για τους Έλληνες που θέλουν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες για ψώνια και διασκέδαση, και να ζήσουν την ξεχωριστή ατμόσφαιρα της πόλης την εβδομάδα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024