Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΥΕΝ: Οδηγίες προς λουόμενους και προς χειριστές θαλασσίων μέσων αναψυχής

ΥΕΝ: Οδηγίες προς λουόμενους και προς χειριστές θαλασσίων μέσων αναψυχής

Από τη Διεύθυνση Λιμενικής Αστυνομίας του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας απεστάλη χτες, Τρίτη 13 Ιουνίου 2006, προς όλες τις Λιμενικές Αρχέςτης χώρας εγκύκλιος σχετική με τη διενέργεια ελέγχων σε ταχύπλοα σκάφη […]

Από τη Διεύθυνση Λιμενικής Αστυνομίας του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας απεστάλη χτες, Τρίτη 13 Ιουνίου 2006, προς όλες τις Λιμενικές Αρχές<...>της χώρας εγκύκλιος σχετική με τη διενέργεια ελέγχων σε ταχύπλοα σκάφη και λοιπά θαλάσσια μέσα αναψυχής.

Στην εγκύκλιο μάλιστα επισυνάπτονται τέσσερα έντυπα που αφορούν σε οδηγίες προς τους λουόμενους και τους απασχολούμενους με την υποβρύχια αλιεία και προς τους κυβερνήτες – χειριστές – εκμισθωτές θαλασσίων μέσων αναψυχής, ενώ παράλληλα δίδονται συγκεκριμένες οδηγίες σχετικά με τους ελέγχους που θα διενεργούνται από τις Λιμενικές Αρχές στους χειριστές – ιδιοκτήτες ταχυπλόων σκαφών και θαλασσίων μέσων αναψυχής, καθώς και στους εκμισθωτές θαλασσίων μέσων αναψυχής καθ΄ όλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου.

Ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης τόνισε ότι το ΥΕΝ ενδιαφέρεται πρωτίστως για τη διασφάλιση της ανθρώπινης ζωής στη θάλασσα και προέβη στην έκδοση των οδηγιών για να συμβάλλει προς τη κατεύθυνση της προσφοράς πολύτιμης πληροφόρησης προς τους λουόμενους και τους χειριστές θαλασσίων μέσων αναψυχής, έτσι ώστε να περιοριστούν οι κίνδυνοι στην κάθε μορφής θαλάσσια δραστηριότητα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024