Την εκμετάλλευση του εσωτερικού και εξωτερικού χώρου του εστιατορίου στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, γνωστό ως Goodbye, ανέλαβε η εταιρία Louis Catering ύστερα από δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό. Ήδη η εταιρία δραστηριοποιείται […]
Την εκμετάλλευση του εσωτερικού και εξωτερικού χώρου του εστιατορίου στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, γνωστό ως Goodbye, ανέλαβε η εταιρία
Ήδη η εταιρία δραστηριοποιείται στα αεροδρόμια της Μόσχας, της Βαρσοβίας, της Βουδαπέστης, της Λάρνακας, της Πάφου, της Χουρκάντα στην Αίγυπτο αλλά και σε τρεις αερολιμένες της Ελλάδας.
Εξάλλου εκτός από τα κυριότερα αεροδρόμια της χώρας, η εταιρία ενισχύσει την παρουσία της, στην Ελλάδα, με αυτοτελή λειτουργία των ιταλικών εστιατορίων Sbarro στα εμπορικά κέντρα Sahyo Carrefour στην Αθήνα και Carrefour Μακεδονία.
Τέλος η εταιρία θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την παρουσία της στην Ελλάδα, καθώς τον Νοέμβριο του 2001Veso Mare.