Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΕλληνική εταιρία μεταξύ των απαγορευμένων αεροπορικών εταιριών

Ελληνική εταιρία μεταξύ των απαγορευμένων αεροπορικών εταιριών

Για μαύρη λίστα αεροπορικών εταιριών, στις οποίες απαγορεύεται από την Ιταλική Κυβέρνηση να πετούν στον εναέριο χώρο της γειτονικής χώραςκάνει λόγο σε δημοσίευμα της η εφημερίδα `Corriere della Sera`, αν […]

Για μαύρη λίστα αεροπορικών εταιριών, στις οποίες απαγορεύεται από την Ιταλική Κυβέρνηση να πετούν στον εναέριο χώρο της γειτονικής χώρας<...>κάνει λόγο σε δημοσίευμα της η εφημερίδα `Corriere della Sera`, αν και επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί από την Ιταλική Κυβέρνηση η ύπαρξη μιας τέτοιας λίστας.

Πιο συγκεκριμένα η ιταλική εφημερίδα αναφέρει ότι τέσσερις εταιρίες τσάρτερ, η Hemus Air (Βουλγαρία), η Kuban Airlines (Ρωσία), η Gee Bee Air (Ελλάδα) και η Ozu Avia Air Company (Καζακστάν) δεν μπορούν πλέον να πραγματοποιήσουν πτήσεις στην Ιταλία μετά τις επιθεωρήσεις της Εθνικής Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας (ENAC), που διαπίστωσαν έλλειψη αξιοπιστίας των εταιριών αυτών. Η ENAC έχει εξάλλου απαγορεύσει τις πτήσεις δύο εταιριών μεταφορών εμπορευμάτων, της BGB Air και της Gst Aero Aircompany (Καζακστάν), προσθέτει η εφημερίδα.

Να τονιστεί ότι η Ιταλική κυβέρνηση, μπορεί μέχρι στιγμής να μην έχει επιβεβαιώσει την ύπαρξη ή μη της μαύρης λίστα, αλλά έχει αντιθέτως δημοσιεύσει μια `λευκή` λίστα με τις αεροπορικές εταιρίες που ανταποκρίνονται στις ισχύουσες οδηγίες, όσον αφορά στη λειτουργία και τη συντήρηση των αεροσκαφών τους, η οποία θα είναι κοινή σε όλη την Ε.Ε..

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024