Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΈτοιμο προς λειτουργία το νέο Διεθνές Αεροδρόμιο Πάφου
Παρουσία του αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Επιτρόπου Μεταφορών της ΕΕ Antonio Tajani

Έτοιμο προς λειτουργία το νέο Διεθνές Αεροδρόμιο Πάφου

Το νέο Διεθνές Αεροδρόμιο Πάφου εγκαινίασε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας, παρουσία του αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Επιτρόπου Μεταφορών της ΕΕ Antonio Tajani. Ο Κύπριος πρόεδρος δήλωσε […]

Το νέο Διεθνές Αεροδρόμιο Πάφου εγκαινίασε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας, παρουσία του<…> αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Επιτρόπου Μεταφορών της ΕΕ Antonio Tajani.

Ο Κύπριος πρόεδρος δήλωσε ότι η κατασκευή και η λειτουργία αερολιμένα στην Πάφο, πριν από 25 ακριβώς χρόνια, αποτέλεσε ένα έργο υποδομής καθοριστικής σημασίας που άνοιξε τους ορίζοντες για την ανάπτυξη της περιοχής. “Με την πάροδο του χρόνου”, δήλωσε, “ήταν κοινή η διαπίστωση ότι ήταν επιβεβλημένος ο εκσυγχρονισμός του αερολιμένα. Με την ανέγερση νέου τερματικού κτηρίου αναβαθμίζονται ταυτόχρονα ποσοτικά και ποιοτικά οι προσφερόμενες υπηρεσίες προς το επιβατικό κοινό”.

Ο κ. Tajani τόνισε ότι σε αυτούς τους χρόνους των οικονομικών αναταράξεων, η πολιτική των μεταφορών είναι περισσότερο παρά ποτέ βασική και θεμελιακή. Διαβεβαίωσε ότι ως αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιος για τις μεταφορές, θα εξακολουθήσει να πράττει κάθε τι το δυνατό, για να προωθήσει ανταγωνιστικές, ποιοτικές και ασφαλείς αεροπορικές μεταφορές.

Ανακοίνωσε επίσης ότι η ΕΕ έχει μια φιλόδοξη ατζέντα για τις αεροπορικές μεταφορές του 21ου αιώνα, όπως η πρωτοβουλία “Ενιαίος Ευρωπαϊκός Ουρανός”, για την ομοιόμορφη διαχείριση των αεροπορικών μεταφορών και για τη διάνοιξη νέων αγορών στις εταιρείες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024