Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΗ ΕΙΣΦ αντιδρά στη διακοπή των δρομολογίων της ΟΑ προς Αυστραλία

Η ΕΙΣΦ αντιδρά στη διακοπή των δρομολογίων της ΟΑ προς Αυστραλία

Την απόφασή της να προχωρήσει σε απεργιακές κινητοποιήσεις, το πρόγραμμα των οποίων θα ανακοινωθεί την ερχόμενη εβδομάδα, διατυπώνει η Ένωση Ιπτάμενων Συνοδών Φροντιστών της Ολυμπιακής Αεροπορίας (ΕΙΣΦ), αντιδρώντας με τον […]

Την απόφασή της να προχωρήσει σε απεργιακές κινητοποιήσεις, το πρόγραμμα των οποίων θα ανακοινωθεί την ερχόμενη εβδομάδα, διατυπώνει η<...> Ένωση Ιπτάμενων Συνοδών Φροντιστών της Ολυμπιακής Αεροπορίας (ΕΙΣΦ<.>), αντιδρώντας με τον τρόπο αυτό στη διακοπή των δρομολογίων της εταιρίας προς την Αυστραλία από την 1η Νοεμβρίου.

Αναφερόμενη στη διακοπή των δρομολογίων της Ολυμπιακής προς Αυστραλία, η ΕΙΣΦ, σε ανακοίνωσή της, κάνει λόγο για απαράδεκτη πολιτική και διοικητική επιλογή, που στρέφεται εναντίον ενός εκατομμυρίων Ελλήνων ομογενών, αλλά και των συμφερόντων της ίδιας της εταιρίας, ενόψει μάλιστα της διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

Η Ένωση αντικρούει τους ισχυρισμούς της διοίκησης για το λογιστικό έλλειμμα των 10 δισ. δρχ ετησίως που παρατηρείται στη συγκεκριμένη γραμμή και το αποδίδει στην ασύμφορη μίσθωση των τεσσάρων αεροσκαφών Airbus 340, μεγάλων αποστάσεων, αλλά και στην περικοπή των εβδομαδιαίων πτήσεων που επιβάρυνε τη γραμμή μειώνοντας τα έσοδά της, τη στιγμή που τα έξοδά της παρέμεναν στα ίδια επίπεδα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024