Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΝέα απεργία των συνοδών και φροντιστών των Ολυμπιακών Αερογραμμών

Νέα απεργία των συνοδών και φροντιστών των Ολυμπιακών Αερογραμμών

Σε 24ωρη προειδοποιητική απεργία προχωρά στις 31 Αυγούστου η Ένωση Ιπτάμενων Συνοδών και Φροντιστών (ΕΙΣΦ) ζητώντας από τη διοίκηση των Ολυμπιακών Αερογραμμών “να σεβαστεί τις υπογραφές της στη συμφωνηθείσα συλλογική […]

Σε 24ωρη προειδοποιητική απεργία προχωρά στις 31 Αυγούστου η Ένωση Ιπτάμενων Συνοδών και Φροντιστών (ΕΙΣΦ) ζητώντας από τη<...> διοίκηση των Ολυμπιακών Αερογραμμών “να σεβαστεί τις υπογραφές της στη συμφωνηθείσα συλλογική σύμβαση εργασίας”.

Σε ανακοίνωσή της η ΕΙΣΦ τονίζει επίσης ότι δεν θα ανεχθεί άλλες «εκπτώσεις» στην ασφάλεια των πτήσεων και καλεί τα συναρμόδια υπουργεία Μεταφορών και Επικοινωνιών και Υγείας, αλλά και την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Οι συνοδοί και οι φροντιστές καταγγέλλουν ότι έχουν καταργηθεί οι περιοδικοί ιατρικοί έλεγχοι από το αρμόδιο κρατικό κέντρο αεροπορικής ιατρικής με αποτέλεσμα αυτοί να γίνονται ακόμη και από ιδιώτες γιατρούς.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024