Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΚίνδυνος θρόμβωσης κατά την διάρκεια πτήσεων

Κίνδυνος θρόμβωσης κατά την διάρκεια πτήσεων

Οι αεροπορικές εταιρίες πιέζονται να τυπώσουν οδηγίες και προειδοποιήσεις για τον κίνδυνο θρομβώσεων, κατά τη διάρκεια των πτήσεων. Στην Βρετανία, η British Airways έκανε την αρχή δηλώνοντας ότι θα προσθέσει […]

Οι αεροπορικές εταιρίες πιέζονται να τυπώσουν οδηγίες και προειδοποιήσεις για τον κίνδυνο θρομβώσεων, κατά τη διάρκεια<...> των πτήσεων. Στην Βρετανία, η British Airways έκανε την αρχή δηλώνοντας ότι θα προσθέσει φυλλάδια υγιεινής, στους φακέλους εισιτηρίων από τον επόμενο μήνα.

Αυτή η κίνηση ξεκίνησε διότι υπάρχει μια γενική ανησυχία του κόσμου πιο πολύ για τις μακρινές αποστάσεις, και αυτό λόγω του ότι ήδη υπάρχουν μηνύσεις κατά της British Airways και της Airtours από δύο θύματα που έπαθαν θρόμβωση κατά τη διάρκεια πτήσεων.

Η Airtours πρόκειται να εκδώσει φυλλάδια υγιεινής μέσα στους επόμενους μήνες επίσης αν και – όπως υποστηρίζει εισηγητής της Airtours- πάντα η εταιρία προειδοποιούσε τους επιβάτες για θρομβώσεις μέσα από videos και ανακοινώσεις πριν από κάθε πτήση.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024