Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΠαροχή Τεχνικής εξυπηρέτησης από την Ολυμπιακή Αεροπορία – Υπηρεσίες στην Iberia

Παροχή Τεχνικής εξυπηρέτησης από την Ολυμπιακή Αεροπορία – Υπηρεσίες στην Iberia

Τεχνική Εξυπηρέτηση στα αεροσκάφη της ισπανικής αεροπορικής εταιρίας Iberia, που θα προσεγγίζουν το διεθνή αερολιμένα της Αθήνας`Ελευθέριος Βενιζέλος` θα παρέχει η Ολυμπιακή Αεροπορία – Υπηρεσίες Α.Ε., έπειτα από την υπογραφή […]

Τεχνική Εξυπηρέτηση στα αεροσκάφη της ισπανικής αεροπορικής εταιρίας Iberia, που θα προσεγγίζουν το διεθνή αερολιμένα της Αθήνας<...>`Ελευθέριος Βενιζέλος` θα παρέχει η Ολυμπιακή Αεροπορία – Υπηρεσίες Α.Ε., έπειτα από την υπογραφή σχετικής συμφωνίας.

Συγκεκριμένα, η Ολυμπιακή ανέλαβε την εκτέλεση τεχνικών εργασιών στα αεροσκάφη τύπου Airbus A320 του ισπανικού αερομεταφορέα, που διανυκτερεύουν επί καθημερινής βάσης στο `Ελευθέριος Βενιζέλος`.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η νέα αυτή συμφωνία αναδεικνύει τη δυναμική και την υψηλή ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών της Τεχνικής Βάσης της Ο.Α., η οποία εκτός της συντήρησης του στόλου των Ολυμπιακών Αερογραμμών επεκτείνεται συνεχώς και σε εργασίες προς τρίτους.

Ήδη μεγάλες αεροπορικές εταιρίες, μεταξύ των οποίων η Singapore Airlines και η Austrian Airlines, εμπιστεύονται την τεχνογνωσία και το άρτια καταρτισμένο έμψυχο δυναμικό της εταιρίας, που διαθέτει το μεγαλύτερο και πλέον σύγχρονο υπόστεγο στη Ν.Α. Ευρώπη.

Υπενθυμίζεται ότι, τόσο την ποιότητα των υπηρεσιών όσο και τον υψηλό δείκτη ασφάλειας στη συντήρηση αεροσκαφών από την Τεχνική Βάση της Ολυμπιακής Αεροπορίας – Υπηρεσίες Α.Ε. επιβεβαίωσαν το Σεπτέμβριο του 2005 οι επιθεωρητές του Ευρωπαϊκού Γραφείου του FAA (Federal Aviation Authority – Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας Η.Π.Α.), αλλά και η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας του Καναδά.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024