Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΣυνέδριο για τις θρομβώσεις που προκαλούνται κατά τη διάρκεια πτήσεων

Συνέδριο για τις θρομβώσεις που προκαλούνται κατά τη διάρκεια πτήσεων

Στο συνέδριο που θα γίνει στην Βαρκελώνη, 14 – 16 Φεβρουαρίου, θα συζητηθεί η μεγάλη καταστροφή που μπορεί να προκληθεί στην αεροπορική βιομηχανία και η επίδραση της καταστροφής αυτής γενικότερα […]

Στο συνέδριο που θα γίνει στην Βαρκελώνη, 14 – 16 Φεβρουαρίου, θα συζητηθεί η μεγάλη καταστροφή που μπορεί να προκληθεί στην αεροπορική βιομηχανία<...> και η επίδραση της καταστροφής αυτής γενικότερα στον τουριστικό κλάδο, από τις κατηγορίες των θυμάτων για θρομβώσεις που γίνονται κατά τη διάρκεια πτήσεων.

Ο Διεθνής Οργανισμός, International Business Travel Association, θα οργανώσει διάφορα σεμινάρια, μεταξύ των οποίων και το: "Flying – Is your company worth dying for?"

Ο συντονιστής κ. Nigel Coombs, θα χρησιμοποιήσει ιατρικές αναφορές και στοιχεία από το ιστορικό του λεγόμενου "συνδρόμου της οικονομικής θέσης" για να υποστηρίξει με επιχειρήματα την ασφάλεια των επιβατών κατά τη διάρκεια των πτήσεων.

Ο κ. Coombs ανέφερε ότι "περίπου 12 άτομα πεθαίνουν κάθε χρόνο στο αεροδρόμιο του Heathrow, αριθμός που μπορεί να μην φαίνεται μεγάλος, αλλά αν τον πολλαπλασιάσετε με το 20, (όσα είναι τα ιδίου μεγέθους αεροδρόμια στον κόσμο), θα ανακαλύψουμε ότι είναι ένα σοβαρό γεγονός". Επίσης, ο κ. Coombs πιστεύει ότι η μεγάλη δημοσιότητα γύρω από τις θρομβώσεις μπορεί να επηρεάσει πολύ άσχημα την συμπεριφορά των πελατών των αεροπορικών εταιριών και να ανατρέψει την συμπεριφορά των εταιριών αυτών απέναντι στους πελάτες τους.

Άλλα θέματα που θα συζητηθούν θα είναι η τοξικές ουσίες που υπάρχουν στην καμπίνα του αεροπλάνου, ιδίως στα μακρινά ταξίδια, και η επίδραση που έχει στην υγεία η μείωση του καθαρού αέρα που γίνεται μερικές φορές μέσα στην καμπίνα με σκοπό την οικονομία σε καύσιμα.

Τα υπόλοιπα θέματα που θα συζητηθούν, θα αφορούν στις τάσεις της τουριστικής βιομηχανίας, στην ασφάλεια των ξενοδοχείων και στις δυνατότητες της τεχνολογίας για εξοικονόμηση πόρων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024