Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑγωγή Αυστραλού επιβάτη κατά της εταιρίας Qantas

Αγωγή Αυστραλού επιβάτη κατά της εταιρίας Qantas

Την άρνηση του προσωπικού της αεροπορικής εταιρίας Qantas αντιμετώπισε χτες ένας Αυστραλός επιβάτης κατά την επιβίβαση του σε αεροσκάφος της εταιρίας, που θα εκτελούσε πτήση από το Λονδίνοπρος τη Μελβούρνη, […]

Την άρνηση του προσωπικού της αεροπορικής εταιρίας Qantas αντιμετώπισε χτες ένας Αυστραλός επιβάτης κατά την επιβίβαση του σε αεροσκάφος της εταιρίας, που θα εκτελούσε πτήση από το Λονδίνο<...>προς τη Μελβούρνη, διότι αρνήθηκε να βγάλει την μπλούζα του, στην οποία απεικονιζόταν φωτογραφία του Μπους με επιγραφή “υπ` αριθμόν ένα τρομοκράτης”.

Ο 55χρονος Αλεν Τζάσον κατέθεσε αγωγή κατά της εταιρίας για προσβολή της ελευθερίας έκφρασης. Χαρακτηριστικά μάλιστα δήλωσε επί του θέματος: “Για να πούμε την αλήθεια, η Qantas μου δήλωσε πως θα μπορούσα να πετάξω με άλλη πτήση, εάν δεν φορούσα το φανελάκι. Όμως εγώ δεν είμαι έτοιμος να το βγάλω”.

Εκπρόσωπος της εταιρίας από την άλλη σχολιάζοντας το περιστατικό δήλωσε πως “δεν θα γίνεται ανεκτό οποιοδήποτε σχόλιο, είτε είναι προφορικό είτε γραπτό, που θα προσβάλει τους επιβάτες της εταιρίας ή θα απειλεί την ασφάλεια του αεροσκάφους”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024