Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςAxon Airlines: Δεσμευτική επιστολή για την Ολυμπιακή Αεροπορία

Axon Airlines: Δεσμευτική επιστολή για την Ολυμπιακή Αεροπορία

Σήμερα αναμένεται να επιδοθεί δεσμευτική επιστολή από την Axon Αirlines προς το ελληνικό Δημόσιο για την εξαγορά μεγάλου πλειοψηφικού πακέτου της Ολυμπιακής Αεροπορίας. Όπως έγινε γνωστό και δημοσιεύθηκε, χθες πραγματοποιήθηκε […]

Σήμερα αναμένεται να επιδοθεί δεσμευτική επιστολή από την Axon Αirlines προς το ελληνικό Δημόσιο για την εξαγορά μεγάλου πλειοψηφικού πακέτου<...> της Ολυμπιακής Αεροπορίας<.>.

Όπως έγινε γνωστό και δημοσιεύθηκε, χθες πραγματοποιήθηκε στο ΥΠΕΘΟ συνάντηση του κ. Γιάννου Παπαντωνίου με τον υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Χρήστο Βερελή και εκπροσώπων της Ομοσπονδίας Σωματείων Πολιτικής Αεροπορίας (ΟΣΠΑ), οι οποίοι και ενημερώθηκαν για την πορεία των διαπραγματεύσεων. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η διαπραγμάτευση μεταξύ της Axon και του ελληνικού Δημοσίου θα διαρκέσει μερικές εβδομάδες προκειμένου να βελτιωθούν οι όροι της προσφοράς. Αν αυτές δεν οδηγήσουν σε αποτέλεσμα, το Δημόσιο είναι αποφασισμένο να προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις με τις άλλες δύο κοινοπραξίες, την αυστραλιανή (με ελληνική συμμετοχή) και τις Κυπριακές Αερογραμμές.

Στόχος του ελληνικού δημοσίου είναι η διατήρηση και των άλλων δύο ενδιαφερομένων και υποψηφίων αγοραστών, αλλά και η απάντηση προς οι εκκλήσεις της κυπριακής κοινοπραξίας, η οποία ζητούσε επίσημη πληροφόρηση για το χρόνο ολοκλήρωσης των διαδικασιών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024