Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΕπιβάτης απειλούσε να ανατινάξει αεροσκάφος της Fly Dubai
Η αστυνομία εκκένωσε το αεροσκάφος

Επιβάτης απειλούσε να ανατινάξει αεροσκάφος της Fly Dubai

Ο επιβάτες πτήσης της εταιρίας Fly Dubai υποχρεώθηκαν να εγκαταλείψουν προχθες το βράδυ το αεροσκάφος το οποίο ήταν σταθμευμένο στο διεθνές αεροδρόμιο του Αμάν, μετά τις απειλές ενός εκ των […]

Ο επιβάτες πτήσης της εταιρίας Fly Dubai υποχρεώθηκαν να εγκαταλείψουν προχθες το βράδυ το αεροσκάφος το οποίο ήταν σταθμευμένο στο διεθνές αεροδρόμιο<...> του Αμάν, μετά τις απειλές ενός εκ των επιβατών ότι θα το ανατινάξει, σύμφωνα με εκπρόσωπος της υπηρεσίας ασφαλείας του αεροδρομίου. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο επιβάτης είναι ένας συγκυβερνήτης που εργάζεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ/ΜΠΕ, ο εκπρόσωπος ασφαλείας εξήγησε ότι ο Ιορδανός επιβάτης ζήτησε να δει τον κυβερνήτη, ενώ το αεροσκάφος ετοιμαζόταν να απογειωθεί. “Οταν πληροφορήθηκε ότι το αίτημά του απορρίφθηκε, είπε ότι έχει μαζί του εκρηκτικά και απείλησε ν`ανατινάξει το αεροσκάφος. Η αστυνομία που ειδοποιήθηκε αμέσως κατάφερε να εκκενώσει το αεροσκάφος το οποίο και ερεύνησε για τυχόν εκρηκτικά. Κανένας εκρηκτικός μηχανισμός δε βρέθηκε”, πρόσθεσε.

Ο επιβάτης, ο οποίος υποστήριξε ότι έκανε φάρσα, συνελήφθη από την αστυνομία.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024