Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileH Ιnterjet παρουσίασε τον ανανεωμένο διαδικτυακό της τόπο
Για πρώτη φορά online συμπλήρωση "φόρμας κράτησης" για ναύλωση

H Ιnterjet παρουσίασε τον ανανεωμένο διαδικτυακό της τόπο

Η ιστοσελίδα της Interjet ανανεώθηκε και προσκαλεί τους επισκέπτες της να ανακαλύψουν το νέο, εύχρηστο και λειτουργικό στην πλοήγηση Διαδικτυακό της τόπο. Στις καινοτομίες της ανανεωμένης ιστοσελίδας, συμπεριλαμβάνεται για πρώτη […]

Η ιστοσελίδα της Interjet ανανεώθηκε και προσκαλεί τους επισκέπτες της να ανακαλύψουν το<...> νέο, εύχρηστο και λειτουργικό στην πλοήγηση Διαδικτυακό της τόπο. Στις καινοτομίες της ανανεωμένης ιστοσελίδας, συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά η online συμπλήρωση της “φόρμας κράτησης” για ναύλωση ιδιωτικού αεροσκάφους Jet ή ελικοπτέρου. Όσον αφορά τα αεροσκάφη, ο επισκέπτης έχει πλέον τη δυνατότητα να οργανώσει όλες τις λεπτομέρειες του ταξιδιού του, ακόμα και να επιλέξει από τον online κατάλογο το γαστρονομικό μενού που επιθυμεί στην πτήση του. Όσον αφορά τα ελικόπτερα, ο επισκέπτης μπορεί να επιλέξει μια από τις αμέτρητες δυνατότητες που προσφέρουμε για να εξερευνήσει την Ελλάδα, από εναέριες ξεναγήσεις μέχρι και αεροφωτογραφήσεις. Ο επισκέπτης μπορεί επίσης να ενημερωθεί για τις VIP υπηρεσίες μας, αλλά και να πληροφορηθεί για θέματα διαχείρισης και συντήρησης αεροσκαφών και ελικοπτέρων.

Η αναβάθμιση της ιστοσελίδας, αποτελεί το έναυσμα μιας διαδικασίας βελτιώσεων και αλλαγών που εδώ και καιρό διεξάγει η εταιρεία. “Φιλοδοξούμε να δώσουμε στον επισκέπτη μία ολοκληρωμένη εικόνα για την εταιρία μας, τη διαρκή ανανέωση του στόλου μας και τις απεριόριστες δυνατότητες που προσφέρουμε. Η ανανέωση αυτή αποτελεί το ξεκίνημα μίας νέας φιλοσοφίας στην εξυπηρέτηση και ταυτόχρονα τη “δέσμευση” της εταιρείας σε κάθε επιβάτη που την εμπιστεύεται για τις μετακινήσεις του”, δήλωσε ο κ. Roger Gatt, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.

Η Interjet (αποτελούμενη από την Interjet Αεροπορικές & Τουριστικές Επιχειρήσεις Α.Ε. και την Interjet Ελικόπτερα Ελληνική Ανώνυμη Εταιρεία Αεροπορικών μεταφορών), μέλος του Ομίλου εταιρειών Demco, είναι η πρώτη αεροπορική εταιρεία, στην αγορά του executive air transport στην Ελλάδα. Η Interjet, από το 1992, εξυπηρετεί το επιχειρηματικό κοινό, για επαγγελματικές μετακινήσεις αλλά και για μικρές αποδράσεις. Με κύριο στόχο να προσφέρει την πληρέστερη εξατομικευμένη ταξιδιωτική εμπειρία ιδιωτικού αεροσκάφους και με γνώμονα την ασφάλεια, την πολυτέλεια, τη διακριτικότητα και τη φροντίδα, έχει καταφέρει σήμερα να αποτελεί την κορυφαία εταιρεία στο χώρο των VIP και επιχειρηματικών αερομεταφορών και είναι η μόνη εταιρεία στον ελληνικό χώρο που διαθέτει προς ναύλωση στόλο αποτελούμενο από 8 jet και 4 ελικόπτερα.

Σε συνεχή ετοιμότητα 365 μέρες το χρόνο και με 24ωρη γραμμή επικοινωνίας εξυπηρετεί άμεσες επιχειρηματικές και VIP μετακινήσεις, αλλά και αεροδιακομιδές ασθενών τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό (σε ολόκληρη την Ευρώπη, τη Μ. Ανατολή, και τη Β. Αφρική).

Η συνεχής ποιοτική αναβάθμιση των εξατομικευμένων προσφερόμενων υπηρεσιών, η δημιουργία νέων προϊόντων, καθώς και η ενδυνάμωση της παρουσίας της στην ΝΑ Ευρώπη αποτελούν τους κύριους στόχους της εταιρείας για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024