Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΝέος διευθύνων σύμβουλος για την Interjet
Μετά την αποχώρηση του Ρότζερ Γκαττ

Νέος διευθύνων σύμβουλος για την Interjet

Ο κ. Χαρ. Παπαναγιώτου ανέλαβε καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου, μετά την αποχώρηση του κ. Ρότζερ Γκαττ, στην Interjet Αεροπορικές & Τουριστικές Επιχειρήσεις και Interjet Ελικόπτερα ΑΕ, εταιρείες του ομίλου επιχειρήσεων DEMCO, […]

Ο κ. Χαρ. Παπαναγιώτου ανέλαβε καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου, μετά την αποχώρηση του<...> κ. Ρότζερ Γκαττ, στην Interjet Αεροπορικές & Τουριστικές Επιχειρήσεις και Interjet Ελικόπτερα ΑΕ, εταιρείες του ομίλου επιχειρήσεων DEMCO, συμφερόντων του κ. Δ. Κοντομηνά. Ο κ. Χαρ. Παπαναγιώτου διαθέτει πολυετή εμπειρία στον απαιτητικό και συνεχώς εξελισσόμενο τομέα του Business Aviation όπου και κατείχε από το 2007 τη θέση του διευθυντή Πτητικής Εκμετάλλευσης της Interjet Α.Ε. Ξεκίνησε τη καριέρα του το 1969 ως πιλότος στην Πολεμική Αεροπορία και από το 1998 εντάχθηκε στο στελεχιακό δυναμικό της Interjet.

Ο κ. Χαρ. Παπαναγιώτου δήλωσε: “Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου μου δίνεται η ευκαιρία για την περαιτέρω ανάπτυξη της πελατοκεντρικής πολιτικής της εταιρίας με στόχο να παραμείνει μια από της κορυφαίες στο χώρο του Business Aviation στην Ν.Α. Ευρώπη”.

Η Interjet, από το 1992, εξυπηρετεί το χώρο των επιχειρηματικών μεταφορών, διαθέτοντας προς ενοικίαση ελικόπτερα & και αεροπλάνα τύπου Jet, για επαγγελματικές μετακινήσεις, αλλά και για μικρές “αποδράσεις”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024