Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ Amadeus και η Singapore Airlines υπογράφουν παγκόσμια συμφωνία περιεχομένου
Οι χρήστες της Amadeus θα έχουν πρόσβαση σε όλα τα ταξιδιωτικά γραφεία της Singapore Airlines

Η Amadeus και η Singapore Airlines υπογράφουν παγκόσμια συμφωνία περιεχομένου

Η Amadeus υπέγραψε παγκόσμια συμφωνία περιεχομένου και ισότητας υπηρεσιών για τα κανάλια διανομής τρίτων (third party channel parity agreement) με τη Singapore Airlines, παρέχοντας πρόσβαση στους χρήστες της Amadeus στο […]

Η Amadeus υπέγραψε παγκόσμια συμφωνία περιεχομένου και ισότητας υπηρεσιών για τα κανάλια διανομής τρίτων (third party channel parity agreement) με τη<...> Singapore Airlines, παρέχοντας πρόσβαση στους χρήστες της Amadeus στο πρόγραμμα δρομολογίων, τους ναύλους και άλλες πληροφορίες υπηρεσιών της αεροπορικής εταιρείας για πέντε χρόνια.

Με την συγκεκριμένη συμφωνία, οι χρήστες της Amadeus θα έχουν πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο που διανέμει η Singapore Airlines σε ταξιδιωτικά γραφεία και κανάλια διανομής τρίτων συνεργατών.

Ο David Doctor, διευθυντής του Τμήματος Διανομής Αεροπορικών Εταιρειών και Ταξιδιωτικών Γραφείων σχολίασε: “Η Singapore Airlines είναι μια από τις πιό αξιοσέβαστες αεροπορικές εταιρείες και κατέχει κορυφαία θέση όχι μόνο στην Ασία αλλά και παγκοσμίως. Η Amadeus είναι περήφανη που συνεργάζεται με τη Singapore Airlines για την κάλυψη των αναγκών διανομής και τεχνολογίας. Αυτή η νέα συμφωνία περιεχομένου διασφαλίζει ότι οι χρήστες της Amadeus σε όλο τον κόσμο θα έχουν πρόσβαση σε όλους τους ναύλους και τις διαθέσιμες σε ταξιδιωτικά γραφεία και κανάλια τρίτων συνεργατών υπηρεσίες”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024