Τελευταία νέα
HomeΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑνάγκη δημιουργίας σύγχρονων τουριστικών υποδομών στον Πειραιά
Συνάντηση της Ολγας Κεφαλογιάννη με το δήμαρχο Πειραιά

Ανάγκη δημιουργίας σύγχρονων τουριστικών υποδομών στον Πειραιά

Η υπεύθυνη του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Τουριστικής Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ρεθύμνου, κα Όλγα Κεφαλογιάννη, συναντήθηκε, προχθές το μεσημέρι, με το Δήμαρχο Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκο. Στη συνάντηση συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν την τουριστική ανάπτυξη του Πειραιά και τη μετεξέλιξή του…

Η υπεύθυνη του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Τουριστικής Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ρεθύμνου, κα Όλγα Κεφαλογιάννη, συναντήθηκε, προχθές το μεσημέρι<…>, με το Δήμαρχο Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκο.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν την τουριστική ανάπτυξη του Πειραιά και τη μετεξέλιξή του σε διεθνή πόλο έλξης. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο ζήτημα της κρουαζιέρας, των πρωτοβουλιών που πρέπει να αναληφθούν για την ανάπτυξη της, αλλά και των προβλημάτων που προκύπτουν από την ατελή άρση του καμποτάζ.

Παράλληλα, συζητήθηκε και το μείζον θέμα του συνεδριακού τουρισμού και επισημάνθηκε η απουσία πολιτικής βούλησης από πλευράς της Κυβέρνησης για την ανάπτυξή του. Και οι δύο πλευρές, συμφώνησαν στην ανάγκη δημιουργίας σύγχρονων υποδομών στον Πειραιά, οι οποίες θα μπορέσουν να υποστηρίξουν και την αύξηση του τουριστικού ρεύματος.

12/07/2024
11/07/2024
10/07/2024
09/07/2024
08/07/2024
05/07/2024