Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ απάντηση της Κυβέρνησης στη δήλωση της βουλευτού Λιάνας Κανέλλη

Η απάντηση της Κυβέρνησης στη δήλωση της βουλευτού Λιάνας Κανέλλη

Σχολιάζοντας την πρόσφατη δήλωση της βουλευτού του ΚΚΕ, κ. Λιάνας Κανέλλη ότι στην παρ.181 της απόφασης του Κολεγίουτων Επιτρόπων “εμφανίζεται η ελληνική κυβέρνηση να διαβεβαιώνει την Επιτροπή ότι θα προχωρήσει […]

Σχολιάζοντας την πρόσφατη δήλωση της βουλευτού του ΚΚΕ, κ. Λιάνας Κανέλλη ότι στην παρ.181 της απόφασης του Κολεγίου<...>των Επιτρόπων “εμφανίζεται η ελληνική κυβέρνηση να διαβεβαιώνει την Επιτροπή ότι θα προχωρήσει στην εκκαθάριση και στο κλείσιμο των `Ολυμπιακών Αερογραμμών`, που είναι η διάδοχος εταιρία της Ολυμπιακής Αεροπορίας”, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Τύπου, κ. Θόδωρος Ρουσόπουλος ανέφερε ότι αν δεν τον απατά η μνήμη του στο σημείο αυτό αναφέρεται απλά ότι οι Ολυμπιακές Αερογραμμές είναι διάδοχος της Ολυμπιακής Αεροπορίας.

“θεωρώ δύσκολο να έχει συμβεί αυτό που λέτε, δεδομένου ότι η ελληνική κυβέρνηση προσπαθεί από πέρσι να ιδιωτικοποιηθεί ή να πουληθεί η εταιρία” πρόσθεσε ο κ. Ρουσόπουλος.

Ακόμη, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διευκρίνισε ότι υπάρχουν περισσότεροι του ενός ενδιαφερόμενοι για την Ολυμπιακή, ενώ όπως ανέφερε “συζητά η εταιρία Lazard, ενώ προνομιακοί συνομιλητές είναι η εταιρία York Capital, επειδή υπάρχει το μνημόνιο συνεργασίας και άρα πρώτα συζητούμε με αυτούς και εν συνεχεία η συζήτηση εξελίσσεται με τους άλλους υποψήφιους αγοραστές”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024