Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Pegasus Airlines και η Izair ενώνουν τις ακτές του Αιγαίου
3 πτήσεις την εβδομάδα από την Σμύρνη προς την Αθήνα

Η Pegasus Airlines και η Izair ενώνουν τις ακτές του Αιγαίου

Η Pegasus Airlines καθιέρωσε 3 πτήσεις την εβδομάδα από την Σμύρνη προς την Αθήνα. Στην πτήση των εγκαινίων, που πραγματοποιήθηκε στον ΔΑΑ “Ελευθέριος Βενιζέλος”, συμμετείχε ο νομάρχης Σμύρνης κ. Τζαχίτ […]

Η Pegasus Airlines καθιέρωσε 3 πτήσεις την εβδομάδα από την Σμύρνη προς την Αθήνα. Στην πτήση των εγκαινίων, που πραγματοποιήθηκε<...> στον ΔΑΑ “Ελευθέριος Βενιζέλος”, συμμετείχε ο νομάρχης Σμύρνης κ. Τζαχίτ Κιράτς, ο δήμαρχος κ. Αζίζ Κοτζάογλου, ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητήριου Σμύρνης, κ. Εκρέμ Ντεμιρτάς, ο προεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Pegasus Airlines κ. Αλή Σαμπαντζί, διευθυντές της Pegasus Airlines και της Izair και πολλοί εκπρόσωποι Τύπου.

Η Pegasus Airlines προσθέτει καθημερινά νέες πτήσεις στο ενεργητικό της, πετώντας προς κάθε κατεύθυνση. Τώρα ξεκίνησε και τις πτήσεις από την Σμύρνη προς την Αθήνα. Η Pegasus Airlines και η Izair εκτελούν την απΆευθείας πτήση Σμύρνη – Αθήνα και Αθήνα- Σμύρνη 3 φορές την εβδομάδα. Οι πτήσεις είναι κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή. Επί πλέον πτήσεις, με άμεσες ανταποκρίσεις, μπορούν να εξυπηρετήσουν πελάτες από Ankara και Istanbul με ενδιάμεσο σταθμό στην Σμύρνη.

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Pegasus, Αλη Σαμπαντζί στην συνέντευξη Τύπου με αφορμή την έναρξη των από κοινού δρομολογίων της εταιρείας και της Izair, ανέφερε ότι με αυτόν τον τρόπο συνεισφέρουν στην ανάπτυξη των οικονομικών, αλλά και των κοινωνικών και πολιτιστικών σχέσεων των δύο λαών που έχουν κοινή ιστορία. Δήλωσε ακόμη ότι τα προγραμματισμένα δρομολόγια της εταιρείας με αυτή την πτήση ανήλθαν σε 18.

Ο γενικός διευθυντής της Izair κ. Γκιουρόλ Γιουκσέλ, αφού τόνισε ότι αυτό είναι εφικτό, είπε: “Ανταπόκριση με το δρομολόγιο Σμύρνη–Αθήνα μπορεί να πραγματοποιηθεί από Istanbul (Ataturk) με την πτήση των 09.10Ά, με αναμονή 1 ώρας και 25 λεπτών στην Σμύρνη. Το ίδιο και στην επιστροφή από Αθήνα. Με αναμονή 1 ώρας και 15 λεπτών οι επιβάτες επιβιβάζονται στην πτήση Izmir – Istanbul στις 15.15Ά”.

Οι επιβάτες από Aγκυρα επιβιβάζονται το πρωί στις 08.35Ά στην πτήση προς Σμύρνη για να έχουν ανταπόκριση στην πτήση Σμύρνη-Αθήνα. Στην επιστροφή από Αθήνα, οι επιβάτες με αναμονή μόνο 55 λεπτών, επιβιβάζονται στην πτήση προς Aγκυρα.

Αντιπρόσωποι της PEGASUS airlines στη Ελλάδα είναι η εταιρεία EVE-Euro Voyager Enterprises.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024