Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΚυπριακές Αερογραμμές: Ναι στην διαμεσολαβητική πρόταση του Υπουργείου Εργασίας

Κυπριακές Αερογραμμές: Ναι στην διαμεσολαβητική πρόταση του Υπουργείου Εργασίας

Θετικά έχει απαντήσει η διεύθυνση των Κυπριακών Αερογραμμών στη μεσολαβητική πρόταση του υπουργού Εργασίας της Κύπρου για τη διαφορά με τον κλάδο των μηχανικών της εταιρίας. Ο εκπρόσωπος τύπου των […]

Θετικά έχει απαντήσει η διεύθυνση των Κυπριακών Αερογραμμών στη μεσολαβητική πρόταση του υπουργού Εργασίας της Κύπρου για τη διαφορά<...> με τον κλάδο των μηχανικών της εταιρίας.

Ο εκπρόσωπος τύπου των Κυπριακών Αερογραμμών Τάσος Αγγελής ανέφερε ότι η απάντηση δόθηκε στον υπουργό Εργασίας το βράδυ της Πέμπτης. Παρά το γεγονός, πρόσθεσε, ότι η πρόταση περιέχει κάποια στοιχεία τα οποία προϋποθέτουν σημαντικό κόστος για την εταιρία, η διεύθυνση των Κυπριακών Αερογραμμών αποφάσισε να συμβιβαστεί και να αποδεχτεί τη μεσολαβητική πρόταση. Ο εκπρόσωπος τύπου των Κυπριακών Αερογραμμών εξέφρασε την ελπίδα ότι την ίδια στάση θα τηρήσει και η ΑΣΥΣΕΚΑ.

Σύντομα αναμένεται και η απάντηση της ΑΣΥΣΕΚΑ καθώς εκπνέει η προθεσμία που είχε θέσει το Υπουργείο Εργασίας στις δύο πλευρές. Η ΑΣΥΣΕΚΑ αναμένει πάντως να της δοθούν νέες διευκρινίσεις όσον αφορά το δεύτερο μέρος της πρότασης, το οποίο αναφέρεται στην επιβίωση της εταιρίας και την αύξηση της παραγωγικότητας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024