Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣΕΤΕ: Η απεργία στα Λεωφορεία θα πλήξει τον Τουρισμό

ΣΕΤΕ: Η απεργία στα Λεωφορεία θα πλήξει τον Τουρισμό

Προβληματισμένη είναι η Τουριστική Κοινότητα για τις συνέπειες για τον Τουρισμό από τις επερχόμενες κινητοποιήσεις των Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων οι οποίοι βάζουν χειρόφρενο διαρκείας από 5 Σεπτεμβρίου. Ο Σύνδεσμος Ελληνικών […]

Προβληματισμένη είναι η Τουριστική Κοινότητα για τις συνέπειες για τον Τουρισμό από τις επερχόμενες κινητοποιήσεις των Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων<...> οι οποίοι βάζουν χειρόφρενο διαρκείας από 5 Σεπτεμβρίου.

Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ<.>) με χθεσινή επιστολή του προς τον Υπουργό Ανάπτυξης κο Νίκο Χριστοδουλάκη και την ηγεσία του ΕΟΤ μεταφέρει τη δυσαρέσκεια του κλάδου ενώ καλεί την Κυβέρνηση να ξεκινήσει άμεσα διάλογο με τις Ομοσπονδίες Τουριστικών Γραφείων Πούλμαν της Χώρας ώστε να ανασταλούν οι κινητοποιήσεις.

Στην επιστολή του ο ΣΕΤΕ επισημαίνει μεταξύ άλλων τα εξής: "Οι συνέπειες από τις επερχόμενες κινητοποιήσεις είναι ικανές να καταφέρουν ισχυρό πλήγμα στον ελληνικό τουρισμό (η αντίστοιχη περίπτωση της Ισπανίας αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα προς αποφυγή). Η διεθνής τουριστική αγορά, ευαίσθητη σε θέματα ποιότητας και παρεχομένων υπηρεσιών, εισπράττει την όποια δυσλειτουργία προκληθεί, ως αδυναμία παροχής συγκεκριμένων υπηρεσιών, γεγονός που, όπως αντιλαμβάνεστε, αποτελεί δυσφήμηση για την χώρα μας".

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024