Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΜετατίθεται η έναρξη της απεργίας των λεωφορειούχων

Μετατίθεται η έναρξη της απεργίας των λεωφορειούχων

Μετάθεση της ημερομηνίας έναρξης των απεργιακών κινητοποιήσεων των τουριστικών λεωφορείων για αύριο Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου αποφάσισαν οι εκπρόσωποι των τριών Ομοσπονδιών, ΠΟΕΤ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού), ΓΠΟΠ (Γενική Πανελλαδική Ομοσπονδία […]

Μετάθεση της ημερομηνίας έναρξης των απεργιακών κινητοποιήσεων των τουριστικών λεωφορείων για αύριο<...> Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου αποφάσισαν οι εκπρόσωποι των τριών Ομοσπονδιών, ΠΟΕΤ<.> (Πανελλήνια Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού), ΓΠΟΠ (Γενική Πανελλαδική Ομοσπονδία Πούλμαν)και ΟΤΒΕ (Ομοσπονδία Τουρισμού Βορείου Ελλάδος).

Όπως αναφέρεται σε κοινή ανακοίνωσή τους: "Οι τουριστικοί επιχειρηματίες ολόκληρης της χώρας, ακινητοποιούν έπ' αόριστω τα τουριστικά λεωφορεία, σαν ύστατη έκφραση αγανάκτησης στην αδιαφορία των αρμοδίων ν' αντιμετωπίσουν τα τεράστια προβλήματα που οι ίδιοι δημιούργησαν με τις πράξεις τους, στο σημαντικό αυτό εργαλείο της τουριστικής βιομηχανίας".

Όπως δηλώνουν οι εκπρόσωποι των 30 ενώσεων από ολόκληρη την επικράτεια, θα συνεχίσουν μέχρι την τελική δικαίωση των προβλημάτων τους που η διαιώνιση τους αποτελεί απειλή αφανισμού του κλάδου.

Η για μία ημέρα, μετάθεση των απεργιακών κινητοποιήσεων, κρίθηκε αναγκαία από την συντονιστική επιτροπή, για την καλλίτερη και πληρέστερη οργάνωση του αγώνα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024