Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΙαπωνικά τηλεοπτικά συνεργεία στην Ελλάδα

Ιαπωνικά τηλεοπτικά συνεργεία στην Ελλάδα

Ιαπωνικά τηλεοπτικά συνεργεία επισκέπτονται με την συνεργασία του ΕΟΤ, την Ελλάδα, για την τηλεοπτική προβολή, προγραμμάτων τουριστικού και πολιτιστικού κυρίως περιεχομένου. Το συνεργείο Nippon Television Network Corporation επισκέπτεται την Αθήνα, […]

Ιαπωνικά τηλεοπτικά συνεργεία επισκέπτονται με την συνεργασία του ΕΟΤ, την Ελλάδα, για την τηλεοπτική προβολή, προγραμμάτων τουριστικού και<...> πολιτιστικού κυρίως περιεχομένου.

Το συνεργείο Nippon Television Network Corporation επισκέπτεται την Αθήνα, τον Πειραιά, την Σαντορίνη, τη Μύκονο, και τη Ρόδο, για την παρουσίαση τηλεοπτικής ταινίας, διάρκειας 2 ωρών από το κανάλι 4, NTV. Το πρόγραμμα θα γυριστεί στο κρουαζιερόπλοιο Mistral κατά τη διάρκεια κρουαζιέρας με δρομολόγιο Βενετία – Πειραιά – Σαντορίνη – Μύκονο – Ρόδο.

Επίσης, το συνεργείο Yoshimoto Kogvo Co Ltd επισκέπτεται την Αθήνα, το Σούνιο, την Σπάρτη, και την Ολυμπία για την παρουσίαση προγράμματος, διάρκειας 60 λεπτών από το κανάλι 8 Fuji TV, με θέμα τον αγώνα 'Σπάρταθλον' και τη συμμετοχή στον αγώνα του Ιάπωνα γνωστού κωμικού και ηθοποιού κ. Kanpel Hazame.

Τέλος, η εταιρία Panasonic Visuals Inc επέλεξε την Σαντορίνη, την οποία και επισκέπτεται, για την παραγωγή ειδικού προγράμματος διάρκειας 3 λεπτών με στόχο την παρουσίαση της εξαιρετικής ποιότητας εικόνας, της νέας τηλεόρασης, κατασκευής Matsushita Electric Industries.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024