Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΜέσω κινητού η ειδοποίηση για πτήσεις της SIA

Μέσω κινητού η ειδοποίηση για πτήσεις της SIA

Τη δυνατότητα να ενημερώνονται άμεσα για τις αλλαγές στις αναχωρήσεις των πτήσεών της και στις ώρες αφίξεων των αεροσκαφών της, μέσω κινητών τηλεφώνων, e-mail ή τελε-ειδοποίησης, παρέχει τώρα η Singapore […]

Τη δυνατότητα να ενημερώνονται άμεσα για τις αλλαγές στις αναχωρήσεις των πτήσεών της και στις ώρες αφίξεων των αεροσκαφών της, μέσω κινητών τηλεφώνων<...>, e-mail ή τελε-ειδοποίησης, παρέχει τώρα η Singapore Airlines<.> στους επιβάτες της, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας για την περαιτέρω αναβάθμιση των υπηρεσιών της.
Με το «flight alert messaging service» η εταιρία από τον περασμένο μήνα πρόσθεσε ένα νέο, βασικό στοιχείο στις υπηρεσίες ‘SIA Mobile Services’, αξιοποιώντας τις δυνατότητες που παρέχει η νέα τεχνολογία.
Ο αντιπρόεδρος της Singapore Airlines, αρμόδιος για θέματα μάρκετινγκ, κ. Yap Kim Wah, είπε ότι οι νέες υπηρεσίες ευθυγραμμίζονται με το στόχο της εταιρίας να διατηρεί τους επιβάτες σε επαφή στο έδαφος και στον αέρα και να τους βοηθά να εξοικονομούν χρόνο, λαμβάνοντας πληροφορίες ταχύτερα και πιο βολικά.
Η ενημέρωση μέσω e-mail παρέχεται παγκοσμίως, ενώ η ενημέρωση μέσω κινητού και τελε-ειδοποίησης προς το παρόν προσφέρεται μόνο στη Σιγκαπούρη. Σταδιακά όμως θα επεκταθεί και σε άλλες χώρες.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024