Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΝέα πτήση της Air France από Αθήνα για Παρίσι

Νέα πτήση της Air France από Αθήνα για Παρίσι

Την έναρξη μίας ακόμη πτήσης, την πέμπτης σε ημερήσια βάση, που θα ενώνει την Αθήνα με το αεροδρόμιο Charles De Gaulle των Παρισίων, ανακοίνωσε η Air France.“Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που […]

Την έναρξη μίας ακόμη πτήσης, την πέμπτης σε ημερήσια βάση, που θα ενώνει την Αθήνα με το αεροδρόμιο Charles De Gaulle των Παρισίων, ανακοίνωσε η Air France.<...>“Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που μπορούμε να αυξήσουμε την προσφορά θέσεων στις πτήσεις από Αθήνα. Πολύ περισσότερο που αυτή η ζήτηση συνυπάρχει με την αύξηση τόσο των ταξιδιών αναψυχής, όσο και των επαγγελματικών, από και προς Αθήνα”. Με αυτά τα λόγια παρουσίασε την νέα γραμμή, ο γενικός διευθυντής Ευρώπης και Βορείου Αφρικής της Air France, κ. Etienne Rachou.

Μεταξύ άλλων έγινε γνωστό ότι από τις αρχές Απριλίου οι επιβάτες της Air France θα μπορούν να εκτυπώσουν την κάρτα επιβίβασης κατευθείαν από το σπίτι τους ενώ από τις 16 Μαρτίου έχει τεθεί σε ισχύ ο ηλεκτρονικός τρόπος κρατήσεων και αγοράς εισιτηρίων. Επίσης, κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου που διοργανώθηκε για αυτό το σκοπό, στη γαλλική πρεσβεία στην Αθήνα, παρουσία του Γάλλου πρέσβη κ. Bruno Delaye ανέφερε: “Αυξάνοντας την προσφορά κατά 14% σε σχέση με την περυσινή χρονιά, η Air France φέρνει πιο κοντά στο Παρίσι αλλά και ολόκληρο τον κόσμο λόγω των πολλών ανταποκρίσεων που προσφέρει δια μέσου του αεροδρομίου De Gaulle”.

Παράλληλα η κυρία Benedicte Pellerin, γενική διευθύντρια της Air France Ελλάδας και Κύπρου παρουσίασε τα προνόμια που προσφέρει η εταιρία στους επιβάτες της στην Ελλάδα, κυρίως χάρη στην ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών. “Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις 16 Μαρτίου 2006 οι επιβάτες μπορούν να κρατήσουν και να αγοράσουν τα εισιτήριά τους μέσω της ιστοσελίδας της εταιρίας”, ανάφερε η κυρία Pelerin και συνέχισε: “Μετά τη μεταφορά των γραφείων εκδόσεως εισιτηρίων της Air France KLM του αεροδρομίου και του σημείου ελέγχου εισιτηρίων και αποσκευών πιο κοντά στις πύλες επιβίβασης, θέλοντας να συνεχίσουμε να ικανοποιούμε τους πελάτες μας, εξετάζουμε την υιοθέτηση διαφόρων τρόπων διευκόλυνσης τους”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024