Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΝέο ευρωπαϊκό ταξιδιωτικό portal για την προώθηση της Ευρώπης ως ενιαίου τουριστικού προορισμού

Νέο ευρωπαϊκό ταξιδιωτικό portal για την προώθηση της Ευρώπης ως ενιαίου τουριστικού προορισμού

Το νέο ταξιδιωτικό portal της Ευρώπης (`visiteurope`), που αποσκοπεί να αποτελέσει μια μοναδική πλατφόρμα για την προώθηση της Ευρώπης ως ενιαίου τουριστικού προορισμού, παρουσιάστηκε πρόσφατα στο συνέδριο των Υπουργών Τουρισμού κρατών – μελών της Ε.Ε., που…

Το νέο ταξιδιωτικό portal της Ευρώπης (`visiteurope`), που αποσκοπεί να αποτελέσει μια μοναδική πλατφόρμα για την προώθηση της Ευρώπης ως ενιαίου<...>τουριστικού προορισμού, παρουσιάστηκε πρόσφατα στο συνέδριο των Υπουργών Τουρισμού κρατών – μελών της Ε.Ε., που πραγματοποιήθηκε στη Βιέννη.

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ταξιδίων, κ. Arthur Oberascher, στην ομιλία του αφού εξήρε την σημασία των τεχνολογιών πληροφοριών και του ηλεκτρονικού εμπορίου στον τομέα του τουρισμού, ανέφερε χαρακτηριστικά τα εξής: “Γνωρίζουμε όλοι ότι η αμερικάνικη ταξιδιωτική αγορά πάντα δαπανούσε περισσότερα χρήματα online παρά offline. Αυτό αποτελεί απόδειξη ότι η παγκόσμια ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία αλλάζει – και παράλληλα απόδειξη ότι η Ευρώπη ανταποκρίνεται με επαγγελματικό τρόπο με την έναρξη του visiteurope”.

Σημειώνεται ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ταξιδίων έχει αναλάβει τη διαχείριση και την προώθηση του portal σε παγκόσμιο επίπεδο. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο χρόνων, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ταξιδίων έχει συμβάλλει στην ανάπτυξη των Ευρωπαϊκών τουριστικών προορισμών, οι οποίοι συνεργάζονται με απώτερο στόχο την παρουσίαση της Ευρώπης ως ενιαία στους 425 εκατ. επισκέπτες της, που την προτιμούν κάθε χρόνο.

Το σημαντικότερο ωστόσο επίτευγμα του ευρωπαϊκού αυτού ταξιδιωτικού portal, πέρα από τα πλεονεκτήματα που προσφέρει στο αναγνωστικό κοινό μέσω διάφορων υπηρεσιών και εφαρμογών για την πραγματοποίηση ενός ταξιδίου, είναι ότι για πρώτη φορά υπάρχει μια ενιαία πλατφόρμα στο internet για όλους τους Ευρωπαϊκούς προορισμούς.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024