Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΝέο σαλόνι της Air France στο “Ελ. Βενιζέλος”

Νέο σαλόνι της Air France στο “Ελ. Βενιζέλος”

Ένα καινούργιο σαλόνι στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος” ανοίγει από την Παρασκευή 9 Μαρτίου τις πόρτες του στο επιβατικό κοινό. Συγκεκριμένα, πρόκειται για το νέο σαλόνι Goldair της Air […]

Ένα καινούργιο σαλόνι στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος” ανοίγει από την Παρασκευή 9 Μαρτίου τις πόρτες του στο επιβατικό κοινό. Συγκεκριμένα, πρόκειται για το νέο σαλόνι Goldair της Air France, στο οποίο<...>η αναμονή των τακτικών επιβατών της εταιρίας μπορεί να γίνει ακόμη πιο ευχάριστη και άνετη.

Έτσι, τα μέλη του γκρουπ Flying Blue, Gold και Platinum, καθώς και οι επιβάτες της classe Affaires θα μπορούν να διαλέξουν μέσα από μια μεγάλη ποικιλία αλκοολούχων ποτών και αναψυκτικών, διαφόρων σνακ, καθώς επίσης και έντυπα από τον ελληνικό και ξένο τύπο. Το σαλόνι Goldair διαθέτει επίσης φαξ, φωτοτυπικό, καρτοτηλέφωνο και ηλεκτρονικό υπολογιστή με δυνατότητα σύνδεσης στο Internet εντελώς δωρεάν.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024