Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΚαλοί οι οιωνοί για τη χρονιά που διανύουμε
Ενημέρωση Καραμανλή για θέματα τουρισμού

Καλοί οι οιωνοί για τη χρονιά που διανύουμε

Για τις πρωτοβουλίες του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης εν όψει της νέας τουριστικής περιόδου που αρχίζει σε λίγες μέρες ενημέρωσε χτες τον Πρωθυπουργό της χώρας, κ. Κώστα Καραμανλή, η αρμόδια υπουργός, κυρία Φάνη Πάλλη – Πετραλιά. Μετά τη συνεργασία της με τον Πρωθυπουργό, η κυρία Πετραλιά δήλωσε…

Για τις πρωτοβουλίες του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης εν όψει της νέας τουριστικής περιόδου που αρχίζει σε λίγες μέρες ενημέρωσε χτες τον Πρωθυπουργό της χώρας, κ. Κώστα Καραμανλή, η αρμόδια υπουργός, κυρία Φάνη Πάλλη – Πετραλιά. Μετά τη<...>συνεργασία της με τον Πρωθυπουργό, η κυρία Πετραλιά δήλωσε: “Εμείς, ως Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης παρουσιάζουμε περιφερειακά την Χάρτα για τον Τουρισμό. Θεωρούμε ότι ο Τουρισμός είναι στόχος και σκοπός για κάθε Περιφέρεια, για κάθε Νομό, για κάθε Δήμο, διότι αποτελεί στοιχείο της οικονομικής ανάπτυξης κάθε περιοχής. Ετσι λοιπόν, σε όλους τους Νομούς και κυρίως όλες τις Περιφέρειες, ετοιμάζουμε την Περιφερειακή Χάρτα για τον Τουρισμό”. “Οι οιωνοί φαίνονται καλοί για τη χρονιά που διανύουμε” σημείωσε.

Επίσης, η κυρία Πετραλιά ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό για την πρωτοβουλία, η οποία αρχίζει σιγά σιγά να υλοποιείται και αφορά τα 35 χιλιόμετρα ποδηλάτου και περιπάτου από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας μέχρι την Βάρκιζα. “Η Αθήνα, το Λεκανοπέδιο, πρέπει να βγει στη θάλασσα, πρέπει να αναπνεύσει. Είναι ένα μεγαλόπνοο σχέδιο το οποίο προγραμματίζουμε και τις επόμενες μέρες, που θα έχω την ευκαιρία να συναντηθώ και με τους Δημάρχους των περιοχών εκείνων, μεθοδεύουμε ώστε να έχουμε την οριστική μελέτη και να προχωρήσουμε στην υλοποίηση” τόνισε η υπουργός.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το χρόνο διεξαγωγής των εκλογών η κυρία Πετραλιά είπε πως “η εκλογολογία βλάπτει τον πολιτικό μας βίο και όλες αυτές οι συζητήσεις δεν συνιστούν παρά ένα πολιτικό κουτσομπολιό. Η κυβέρνηση έχει πολύ βαριά ατζέντα και πολλά πράγματα να κάνει, αυτά τα οποία έχουμε υποσχεθεί στον ελληνικό λαό πρέπει να τα υλοποιήσουμε”. Προσθέτοντας παράλληλα ότι “προς την κατεύθυνση αυτή βαδίζει και το υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης με βασικό στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου. `Αρα λοιπόν το πρόγραμμά μας είναι για τη φετινή θερινή περίοδο αλλά και για το φθινόπωρο και για το χειμώνα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024