Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΡιζική ανακαίνιση της καμπίνας επιβατών στα αεροσκάφη της Ολυμπιακής Αεροπορίας

Ριζική ανακαίνιση της καμπίνας επιβατών στα αεροσκάφη της Ολυμπιακής Αεροπορίας

Ήδη παραδόθηκαν τα 2 Boeing 737-200 στην Ολυμπιακή Αεροπορία, στα οποία έχει γίνει πλήρης ανακαίνιση και αναβάθμιση του εσωτερικού της καμπίνας επιβατών, στα πλαίσια του προγράμματος βελτίωσης του προϊόντος που […]

Ήδη παραδόθηκαν τα 2 Boeing 737-200 στην Ολυμπιακή Αεροπορία<.>, στα οποία έχει γίνει πλήρης ανακαίνιση και αναβάθμιση του<...> εσωτερικού της καμπίνας επιβατών, στα πλαίσια του προγράμματος βελτίωσης του προϊόντος που προσφέρει η εταιρία στους επιβάτες της.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας συνεχίζονται οι εργασίες που έχουν προγραμματιστεί και στα υπόλοιπα.
Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος η ΟΑ θα παρουσιάζει μια νέα, μοντέρνα και ενιαία εικόνα η οποία εκτός των άλλων θα έχει το πλεονέκτημα να είναι διαφορετική στη Διακεκριμένη Θέση από ότι στην Οικονομική.
Το νέο περιβάλλον στο εσωτερικό των αεροσκαφών και η τοποθέτηση νέων καθισμάτων στην Διακεκριμένη Θέση, τόσο για τις διεθνείς όσο και για τις πτήσεις εσωτερικού, αποτελεί σημαντική βελτίωση του επιπέδου των υπηρεσιών, αφού θα προσφέρει μεγαλύτερη άνεση, περισσότερους χώρους και καινούργια εμφάνιση.
Εκτός όμως από την τοποθέτηση νέων καθισμάτων στην Διακεκριμένη Θέση, στις εργασίες του προγράμματος ανακαίνισης συμπεριλαμβάνονται και πολλές ακόμα αλλαγές.
Ένα σημαντικό μέρος του νέου εξοπλισμού, όπως δερμάτινα καθίσματα της Διακεκριμένης θέσης που τοποθετούνται στα αεροσκάφη, θα κρατηθούν από την ΟΑ πριν από την απόσυρση των συγκεκριμένων αεροσκαφών, αφού θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στα αεροσκάφη νέας γενιάς που θα ενταχθούν στο στόλο της εταιρίας στο πλαίσιο του προγράμματος ανανέωσης του στόλου.
Τα οφέλη από την ανακαίνιση και αγορά νέου εξοπλισμού για την ΟΑ θα είναι τα ακόλουθα: Ανταγωνιστικό νέο προϊόν στην οικονομική και διακεκριμένη θέση στις εσωτερικές και διεθνείς πτήσεις με σκοπό την ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη.
Υποστήριξη της αύξησης εσόδων από τα προϊόντα της οικονομικής και διακεκριμένης θέσης σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο εγκεκριμένο Επιχειρησιακό Σχέδιο της ΟΑ.
Βελτίωση του εσωτερικού χώρου των αεροσκαφών καθώς και των ανέσεων στην διακεκριμένη Θέση σε όλα τα δρομολόγια, που θα ικανοποιούν τις απαιτήσεις των πελατών της εταιρίας και θα είναι ανταγωνιστικά στην αγορά.
Νέα και συνεπή εταιρική εικόνα στην αγορά, με σκοπό την υποστήριξη της εταιρικής στρατηγικής κάτι το οποίο θα βοηθήσει στην θετική μεταβολή της εταιρικής εικόνας στους πελάτες της. Επιπλέον, το νέο εταιρικό προφίλ θα ενισχύσει τη προσπάθεια αλλαγής της εταιρικής κουλτούρας ώστε να γίνει ανταγωνιστική και εστιάζουσα στην πελατεία της καθώς και την αναγνώριση των προσπαθειών του προσωπικού για μια νέα και καινοτόμο Ολυμπιακή Αεροπορία.
Δημιουργία καλύτερου εργασιακού περιβάλλοντος κατά την πτήση.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024