Τελευταία νέα

Σε νέα γραφεία η Thomas Miller

Η εταιρία Thomas Miller Hellas, αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα του οργανισμού ναυτασφαλίσεων UK P&I Club μεταφέρθηκε πρόσφατα σε νέα γραφεία στον Πειραιά, τα οποία είναι μεγαλύτερα από τα προηγούμενα. Είναι […]

Η εταιρία Thomas Miller Hellas<.>, αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα του οργανισμού ναυτασφαλίσεων<...> UK P&I Club μεταφέρθηκε πρόσφατα σε νέα γραφεία στον Πειραιά, τα οποία είναι μεγαλύτερα από τα προηγούμενα.
Είναι χαρακτηριστικό ότι η Thomas Miller Hellas σε συνεργασία με το UK P&I Club διαχειρίζονται το ένα τρίτο του υπό ελληνικής σημαίας εμπορικού στόλου.
Φέτος η εταιρία συμπληρώνει 35 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην Ελλάδα. Ο περιφερειακός διευθυντής της εταιρίας Daniel Evans δήλωσε ότι "έχουν περάσει πολλά χρόνια από το 1966, όταν ανοίξαμε τα γραφεία μας στον Πειραιά για πρώτη φορά. Η μεταφορά μας σε νέα γραφεία ήταν απαραίτητη, για την βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρουμε στα μέλη μας".
Η Thomas Miller Hellas ασχολείται κυρίως με αποζημιώσεις καλύπτοντας περίπου 60 στόλους που έχουν έδρα την Ελλάδα. Οι υπηρεσίες που προσφέρει συμπεριλαμβάνουν τη διευθέτηση τραπεζικών εγγυήσεων, και γενικά τη διευθέτηση των διαδικασιών που ακολουθούνται σε περιπτώσεις που απαιτούν αποζημίωση.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024