Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣεμινάριο για την αντιμετώπιση της πετοφοβίας

Σεμινάριο για την αντιμετώπιση της πετοφοβίας

Το τρίτο αντιπετοφοβικό σεμινάριο, που στόχο έχει να βοηθήσει σημαντικά όσους υποφέρουν από `πετοφοβία`, διοργανώνει η Austrian Airlines στις 18 – 19 Φεβρουαρίου και 05 – 06 Μαρτίου 2005, με […]

Το τρίτο αντιπετοφοβικό σεμινάριο, που στόχο έχει να βοηθήσει σημαντικά όσους υποφέρουν από `πετοφοβία`, διοργανώνει<...> η Austrian Airlines στις 18 – 19 Φεβρουαρίου και 05 – 06 Μαρτίου 2005, με την υποστήριξη του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, καθώς όπως έχει αποδειχτεί ένας στους τρεις επιβάτες υποφέρει από πετοφοβία.

Ο κλινικός ψυχολόγος Δρ. Ρόμπερτ Βόλφγκερ, που εδώ και 20 χρόνια διευθύνει με επιτυχία τα αντιπετοφοβικά σεμινάρια της Austrian Airlines, θα έρθει στην Αθήνα ειδικά για το πρώτο μέρος του σεμιναρίου, διάρκειας δύο ημερών, που θα λάβει χώρα στα γραφεία της Austrian Airlines, αλλά και στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών `Ελευθέριος Βενιζέλος`, όπου προγραμματίζεται και η επίσκεψη σε διάφορους χώρους του, αλλά και μέσα στο αεροσκάφος.

Με το δεύτερο και τελευταίο μέρος του σεμιναρίου, το ταξίδι στη Βιέννη, συνοδεία του συγγραφέα του βιβλίου `Η χαρά να πετάς`, στο οποίο βασίζεται το σεμινάριο και ιδρυτή των σεμιναρίων, κ. Βίκτωρ Τσίγκλερ, θα καταστεί δυνατή η έμπρακτη εφαρμογή των όσων μαθεύτηκαν.

Ο συγγραφέας μέσα στο βιβλίο εκθέτει πληροφορίες για το τι ακριβώς συμβαίνει μέσα σε ένα αεροπλάνο και τους μερικές φορές εκφοβιστικούς θορύβους, που συνοδεύουν τη λειτουργία του και ανοίγει δρόμους που, μέσα από συστηματικές σωματικές και πνευματικές ασκήσεις οδηγούν αποτελεσματικά στην υπέρβαση του φόβου, στην κατάργησή του ή ακόμη και στην αποφυγή του πριν ακόμη καλά – καλά μας κυριεύσει.

Είναι φυσικές μέθοδοι, που οδηγούν κατευθείαν στο στόχο καθώς και στη διαμόρφωση μιας πιο θετικής αντιμετώπισης της ζωής γενικότερα. Η θετική σκέψη που μας επιτρέπει να πετάμε χωρίς φόβο, τη `Χαρά να πετάς`, όπως είναι ο τίτλος της ελληνικής έκδοσης του βιβλίου, το οποίο με τη συνεργασία του Ψυχολόγου Δρ. Ρόμπερτ Βόλφγκερ, διευθυντή των αντιπετοφοβικών σεμιναρίων της Austrian Airlines, που όσοι συμμετάσχουν στο σεμινάριο θα γνωρίσουν από κοντά, εμπλουτίστηκε με πληροφορίες και τεχνικές από την 20ετή πείρα του σχετικά με αυτά τα άκρως επιτυχή σεμινάρια.

Το κλείσιμο της πόρτας του αεροπλάνου από τους συμμετέχοντες του σεμιναρίου, η απογείωση και η προσγείωση στο πιλοτήριο του αεροσκάφους αλλά και το ευχάριστο πρόγραμμα για την παραμονή στη Βιέννη συμβάλλουν στη μετατροπή πετοφοβικών σε χαλαρούς επιβάτες.

Τέλος, να σημειωθεί ότι το σεμινάριο διεξάγεται στα Αγγλικά.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024