Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣτο 85% η πληρότητα πτήσεων της Ολυμπιακής στο τριήμερο

Στο 85% η πληρότητα πτήσεων της Ολυμπιακής στο τριήμερο

Σε υψηλά επίπεδα κυμάνθηκε η πληρότητα πτήσεων στο σύνολο του δικτύου των Ολυμπιακών Αερογραμμών κατά τη διάρκεια του τριήμερου της Καθαράς Δευτέρας, αγγίζοντας το 85% σύμφωνα με τα πρώταδιαθέσιμα στοιχεία. […]

Σε υψηλά επίπεδα κυμάνθηκε η πληρότητα πτήσεων στο σύνολο του δικτύου των Ολυμπιακών Αερογραμμών κατά τη διάρκεια του τριήμερου της Καθαράς Δευτέρας, αγγίζοντας το 85% σύμφωνα με τα πρώτα<...>διαθέσιμα στοιχεία.

Οι προορισμοί του εξωτερικού με την υψηλότερη ζήτηση ήταν η Γενεύη, οι Βρυξέλλες, το `Aμστερνταμ, η Βιέννη, το Βερολίνο, η Ρώμη, το Μιλάνο, η Μαδρίτη, το Λονδίνο, το Τελ Αβίβ, η Σόφια, η Κωνσταντινούπολη, το Κάιρο, η Λάρνακα, η Μόσχα, αλλά και το Μόντρεαλ.

Στο δίκτυο εσωτερικού δημοφιλέστεροι προορισμοί ήταν το Ηράκλειο, τα Χανιά, η Μυτιλήνη, η Κέρκυρα, η Ρόδος, η Κως, η Θεσσαλονίκη, η Αλεξανδρούπολη και η Καβάλα, ενώ σχεδόν πλήρεις ήταν οι πτήσεις της εταιρίας για τα Ιωάννινα.

Η πληρότητα άγγιξε το 100% για τα ενδονησιωτικά δρομολόγια, ενώ ελάχιστες ήταν μέχρι και την Παρασκευή οι κενές θέσεις για τους εξής νησιωτικούς προορισμούς: Σύρο, Νάξο, Λέρο, Σητεία, Μήλο, Λήμνο, Κύθηρα, Πάρο, Κάρπαθο, Σαντορίνη, Κεφαλονιά, Ζάκυνθο, Μύκονο και Κάλυμνο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024