Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ αλυσίδα Starwood Hotels & Resorts παρουσιάζει το spgtv.net

Η αλυσίδα Starwood Hotels & Resorts παρουσιάζει το spgtv.net

Την ιστοσελίδα www.spgtv.net, βασισμένη στις τηλεοπτικές παραγωγές του SPG TV, του πρώτου Lifestyle καναλιού σχεδιασμένο από την ξενοδοχειακή βιομηχανία, το οποίο προβάλλεται σε περισσότερα από 280 ξενοδοχείαστην Ευρώπη, Αφρική και […]

Την ιστοσελίδα www.spgtv.net, βασισμένη στις τηλεοπτικές παραγωγές του SPG TV, του πρώτου Lifestyle καναλιού σχεδιασμένο από την ξενοδοχειακή βιομηχανία, το οποίο προβάλλεται σε περισσότερα από 280 ξενοδοχεία<...>στην Ευρώπη, Αφρική και Μέση Ανατολή, με ειδικά διαμορφωμένες εκδόσεις για κάθε εμπορικό σήμα, παρουσίασε προχτές η αλυσίδα Starwood Hotels & Resorts.

Το SPGTV.net προσφέρει περισσότερες πληροφορίες και την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τα καλύτερα ρεπορτάζ του SPGTV οποιαδήποτε ώρα, να τα στείλετε στους φίλους σας και να τα βαθμολογήσετε ανάλογα με την προσωπική σας γνώμη, να κάνετε σχόλια, να προτείνετε κάποια άλλα μέρη στα οποία πιστεύετε ότι πρέπει να γίνει γύρισμα ή να κλείσετε απευθείας στο ξενοδοχείο το οποία αφορά το βίντεο, για να ζήσετε κι εσείς αυτή την εμπειρία που αφηγούνται τα ρεπορτάζ.

«Το SPG TV έχει αποδείξει τα 4 τελευταία χρόνια ότι έχει μεγάλη επιτυχία, εφόσον αρέσει και τραβάει την προσοχή περισσότερων από 80% των πελατών μας, έχει βραβευτεί το 2007 για δημιουργική αριστεία στην επικοινωνία» δήλωσε ο κ. Marco Ferrari, Αντιπρόεδρος Εξωτερικής Επικοινωνίας της αλυσίδας Starwood Hotels & Resorts στην Ευρώπη, Αφρική και Μέση Ανατολή. «Η ιστοσελίδα spgtv.net” πρόσθεσε “θα μας δώσει την ευκαιρία να προσφέρουμε ακόμα περισσότερη έμπνευση μέσα από μία μεγεθυμένη πλατφόρμα επικοινωνίας».

«Με το SPGTV.net επεκτείνουμε το SPG TV εκτός ξενοδοχείων, προσεγγίζοντας ένα παγκόσμιο κοινό και έτσι μπορούμε να αγγίξουμε περισσότερο κόσμο, να γνωρίσει και να αγαπήσει την ομορφιά, το συναίσθημα και το πάθος των εμπορικών μας σημάτων και των προορισμών μας» δήλωσε η κα Barbara Prandini, Διευθύντρια του SPG TV. «Το SPGTV.net” συνέχισε “δημιουργήθηκε για να μπορεί ο επισκέπτης μας να έχει μια πιο διαδραστική εμπειρία με ένα μωσαϊκό χρωμάτων, ρυθμού, ζωντάνιας και ανθρωπιάς, που τους καλωσορίζει στον κόσμο της Starwood».

Με ένα κλικ, οι χρήστες του SPGTV.net θα μπορούν να επικοινωνήσουν με το αντίστοιχο ξενοδοχείο, δίνοντας τους την ευκαιρία να μείνουν σε μοναδικά μέρη, να ανακαλύψουν φανταστικούς προορισμούς, να απολαύσουν μια εκπληκτική εμπειρία Spa ή ένα γεύμα που είδαν στο ρεπορτάζ από κάποιον chef της Starwood.

To spgtv.net είναι η απάντηση σε 20 εκατομμύρια πελάτες της Starwood, οι οποίοι βλέπουν το SPG TV στις τηλεοράσεις των ξενοδοχείων της στην Ευρώπη, Αφρική και Μέση Ανατολή και ζητούσαν να μπορούν να χρησιμοποιήσουν το κανάλι αυτό σαν ένα εργαλείο που θα τους βοηθήσει να οργανώσουν τις επόμενες διακοπές τους ή για να εμπλουτίσουν ένα επαγγελματικό ταξίδι.

Από τα δωμάτια της αλυσίδας Starwood, στο laptop του πελάτη, το SPG TV είναι τώρα προσβάσιμο από παντού και πάντα στο διαδίκτυο, για να ψυχαγωγεί και να ενημερώνει το κοινό του, εμπλουτίζοντας έτσι τις εμπειρίες των ταξιδίων του.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024