Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΤα Concorde επιστρέφουν στις 7 Νοεμβρίου

Τα Concorde επιστρέφουν στις 7 Νοεμβρίου

Αφού ολοκλήρωσαν τις απαιτούμενες αλλαγές που προέκυψαν από τους ελέγχους που πραγματοποίησαν στα αεροσκάφη τους τύπου Concorde οι αεροπορικές εταιρίες Air France και British Airways πήραν από κοινού την απόφαση […]

Αφού ολοκλήρωσαν τις απαιτούμενες αλλαγές που προέκυψαν από τους ελέγχους που πραγματοποίησαν στα αεροσκάφη τους τύπου Concorde<.> οι αεροπορικές εταιρίες<...> Air France και British Airways πήραν από κοινού την απόφαση να ξαναρχίσουν τις πτήσεις με τα εν λόγω αεροσκάφη στις 7 Νοεμβρίου, δηλαδή 15 μήνες μετά το τραγικό ατύχημα στο Παρίσι που κόστισε τη ζωή σε 113 άτομα.

Η ΒΑ θα πραγματοποιήσει στις 7 Νοεμβρίου την πρώτη πτήση με Concorde από το Λονδίνο στη Νέα Υόρκη, στην οποία θα υπάρχουν και εκπρόσωποι των ΜΜΕ και μετά στις 9 Νοεμβρίου θα ακολουθήσει πτήση για μεταφορά εμπορευμάτων.

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Rudolf Juliani δήλωσε ότι η επιστροφή των Concorde είναι συμβολική και θέλει να δείξει πως οι κάτοικοι της πόλης επιθυμούν να ξαναεπιστρέψουν όλα στο φυσιολογικό τους ρυθμό και καλωσόρισε την επανάληψη των πτήσεων.

Ο Rod Edington, πρόεδρος της ΒΑ είπε ότι η επιστροφή των Concorde στους αιθέρες και η επανάληψη πτήσεων προς Νέα Υόρκη θα ξαναδώσει αυτοπεποίθηση στους κατοίκους της πόλης και θα συμβάλει στην ενδυνάμωση εμπορικών σχέσεων μεταξύ Βρετανίας-ΗΠΑ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024