Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΤρίωρη στάση εργασίας των Ιπτάμενων Φροντιστών τη Δευτέρα το πρωί

Τρίωρη στάση εργασίας των Ιπτάμενων Φροντιστών τη Δευτέρα το πρωί

Η Ένωση Ιπταμένων Συνοδών Φροντιστών, ΕΙΣΦ, ανακοίνωσε την απόφαση της να πραγματοποιήσει απεργία τη Δευτέρα, από τις 7 έως τις 10 το πρωί. Επίσης πραγματοποίησε χθες το μεσημέρι συγκέντρωση διαμαρτυρίας […]

Η Ένωση Ιπταμένων Συνοδών Φροντιστών, ΕΙΣΦ<.>, ανακοίνωσε την απόφαση της να πραγματοποιήσει απεργία τη Δευτέρα, από<...> τις 7 έως τις 10 το πρωί. Επίσης πραγματοποίησε χθες το μεσημέρι συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα κεντρικά γραφεία της Ολυμπιακής, καταγγέλλοντας, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, ότι η απόφαση αναστολής των δρομολογίων για την Αυστραλία είναι αποτέλεσμα διοικητικής και κυβερνητικής ανικανότητας να διαχειριστεί τα θέματα της Ολυμπιακής.

Από την πλευρά της η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, ΟΣΥΠΑ, χαρακτηρίζει απαράδεκτη την απόφαση για αναστολή των δρομολογίων, εκτιμώντας πως τέτοιες ενέργειες απαξιώνουν τον εθνικό αερομεταφορέα και τον οδηγούν σε σκόπιμη συρρίκνωση. Η ΟΣΥΠΑ καλεί τη διοίκηση της Ολυμπιακής και τους αρμόδιους φορείς της πολιτείας να πάρουν μέτρα που να εξασφαλίζουν τη διατήρηση των πτήσεων προς την Αυστραλία και τη βιωσιμότητα του εθνικού μας αερομεταφορέα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024