Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςH Germanwings ανακοίνωσε το πρόγραμμα δρομολογίων για την τουριστική περίοδο 2012-13
Οι ώρες πτήσεων έχουν βελτιστοποιηθεί και προστέθηκαν επιπλέον συχνότητες σε δρομολόγια

H Germanwings ανακοίνωσε το πρόγραμμα δρομολογίων για την τουριστική περίοδο 2012-13

Από Πέμπτη 12 Απριλίου νέοι χειμερινοί προορισμοί από Κολονία / Βόννη, Στουτγκάρδη και Ντόρτμουντ προσφέρονται για κράτηση μέσω της ιστοσελίδας germanwings.com.

Υποδεχόμενη την άνοιξη, η Germanwings προετοιμάζεται ήδη για την ερχόμενη χειμερινή σεζόν: Ήδη από την Πέμπτη 12 Απριλίου 2012 ανακοινώθηκε το πρόγραμμα δρομολογίων για την τουριστική περίοδο 2012/13 και οι κρατήσεις μπορούν να πραγματοποιούνται μέσω της ιστοσελίδας germanwings.com με πολλές οικονομικές προσφορές. Επιπλέον, υπάρχουν πολλά νέα δρομολόγια από τις τρεις βάσεις αναχώρησης, Κολονία / Βόννη, Στουτγκάρδη και Ντόρτμουντ. Οι ώρες πτήσεων έχουν βελτιστοποιηθεί, ενώ έχουν προστεθεί επιπλέον συχνότητες σε πολλά δρομολόγια.

Παράλληλα, για τον ερχόμενο χειμώνα, η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία διατηρεί τις συνδέσεις του μεγαλύτερου κόμβου της, Κολονίας/ Βόννης, με την 3η μεγαλύτερη πόλη της Ιταλίας και 2η μεγαλύτερη πόλη της Σικελίας, τη Νάπολη.

Ομοίως, παραμένει στο πρόγραμμα η πτήση προς Λονδίνο / Heathrow, που εγκαινιάστηκε πρόσφατα, ενώ και το Ναντόρ του Μαρόκου και η Τύνιδα της Τυνησίας θα προσφέρονται για την ερχόμενη χειμερινή σεζόν με πτήσεις από το Ρήνο.

Από τη Στουτγκάρδη θα διατηρηθούν για τον ερχόμενο χειμώνα τα επίσης νέα δρομολόγια προς Μπιλμπάο, Βρέμη, Βρυξέλλες, Λονδίνο / Heathrow, Μιλάνο και Μάντσεστερ, παράλληλα με τις συνδέσεις της χαμηλού κόστους αεροπορικής εταιρίας με Κατάνια / Σικελίας και Πάλμα ντε Μαγιόρκα.

Τέλος, όλη τη φετινή χρονιά οι επιβάτες από το Ντόρτμουντ θα μπορούν εφεξής να ταξιδέψουν προς το παραθεριστικό νησί της Μαγιόρκα με τη Germanwings: Η Πάλμα ντε Μαγιόρκα παραμένει ένας χαμηλού κόστους προορισμός της Germanwings για το χειμώνα 2012/13.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024