Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΓαστρονομικές απολαύσεις υψηλού επιπέδου στο Avenue Bistro & Bar του ξενοδοχείου Metropolitan

Γαστρονομικές απολαύσεις υψηλού επιπέδου στο Avenue Bistro & Bar του ξενοδοχείου Metropolitan

Το Avenue Bistro & Bar του ξενοδοχείου Metropolitan υποδέχεται το χειμώνα στο ζεστό και φιλικό περιβάλον του με γαστρονομικές απολαύσεις υψηλού επιπέδου. Ο παγκοσμίου φήμης Chef Michel Roux εμπνέεται από […]

Το Avenue Bistro & Bar του ξενοδοχείου Metropolitan υποδέχεται το χειμώνα στο ζεστό και φιλικό περιβάλον του με γαστρονομικές απολαύσεις υψηλού επιπέδου. Ο παγκοσμίου φήμης Chef Michel Roux εμπνέεται από τα φρέσκα υλικά της ελληνικής φύσης και δημιουργεί το γνώριμο gourmet μενού του, επηρεασμένο από τη γαλλική κουζίνα. Στην ανοικτή κουζίνα με την παραδοσιακή rotisserie, ο chef Ηλίας Καριώτογλου και η ομάδα του προτείνουν νέα πιάτα όπως: μισή ντουζίνα σαλιγκάρια μαγειρεμένα σε βούτυρο σκόρδου με κρουτόν, σουβλάκι από χτένια και γαρίδες με πουρέ κουνουπιδιού και σάλτσα “beurre blanc” από μηλίτη, σούπα μυδιών με κρέμα και κρόκο Κοζάνης και από τα κυρίως, τσιπούρα από την rotisserie  γεμισμένη με φινόκιο σερβιρισμένη πάνω σε ξυνολάχανο συνοδευόμενη από πατάτες, μανιτάρια και σάλτσα “beurre blanc”, μισή κλασική πάπια με πορτοκάλι ψημένη στην rotisserie, συνοδευόμενη από πατάτες πουρέ με κόκκους μουστάρδας και λαχανικά εποχής, τάρτα εσαλότ με κατσικίσιο τυρί, κουλί ντομάτας και πέστο βασιλικού και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις που συνδυάζονται με σπιτικό παγωτό. Τη γευστική εμπειρία συμπληρώνουν οι επιλεγμένες ετικέτες κρασιών που σερβίρονται και σε ποτήρι. Το Avenue Bistro & Bar είναι ανοικτό Δευτέρα έως Σάββατο, 19:00 – 23:30.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024