Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΣτην Αίγυπτο επεκτείνει τις δραστηριότητές της η Louis Catering

Στην Αίγυπτο επεκτείνει τις δραστηριότητές της η Louis Catering

Δύο πολύ σημαντικές συμφωνίες υπέγραψε πρόσφατα στην Αίγυπτο η Louis Catering, επεκτείνοντας περαιτέρω τις δραστηριότητές της στη χώρα του Νείλου. Με βάση τις συμφωνίες αυτές, η Louis Catering αναλαμβάνει τη […]

Δύο πολύ σημαντικές συμφωνίες υπέγραψε πρόσφατα στην Αίγυπτο η Louis<.> Catering, επεκτείνοντας περαιτέρω τις δραστηριότητές της στη χώρα του Νείλου<...>. Με βάση τις συμφωνίες αυτές, η Louis Catering αναλαμβάνει τη διαχείριση των χώρων εστίασης για 10 χρόνια, σε ακόμα δύο διεθνή αεροδρόμια της χώρας, το Sharm El Sheikh και το Aswan.

Στα δύο αυτά αεροδρόμια, η Louis Catering θα έχει το αποκλειστικό δικαίωμα λειτουργίας τριών χώρων εστίασης στο καθένα. Συγκεκριμένα θα λειτουργήσει ένα εστιατόριο Sbarro, ένα cafe Sbarro και ένα μπαρ. Θα έχει επίσης το αποκλειστικό δικαίωμα εκμετάλλευσης των αιθουσών των επισήμων και στα δύο αεροδρόμια. Υπολογίζεται ότι από το κάθε αεροδρόμιο διακινούνται σήμερα 2 εκατομμύρια επιβάτες ετησίως, με πολύ καλές προοπτικές αύξησης του αριθμού, κυρίως κατά τους χειμερινούς μήνες.

Υπενθυμίζεται ότι η Louis Catering διαχειρίζεται χώρους εστίασης στα διεθνή αεροδρόμια Λάρνακας, Πάφου, Βαρσοβίας, Μόσχας, Βουδαπέστης, Αθηνών, Θεσσαλονίκης, Κέρκυρας, Ηρακλείου και Χουργάντα της Αιγύπτου. Παράλληλα, δραστηριοποιείται και σε μεγάλα εμπορικά κέντρα της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, της Πάτρας και της Βαρσοβίας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024